Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za studente

Krediti za studenta

Već ste odmakli sa svojim studiranjem, ali ove godine vam fali novca za školarinu. Za vas i studente u sličnim situacijama su osigurani krediti za studenta. To je povlastica za ambiciozne studente koji žele studirati, ali im besparica stalno ometa studij. Ambicije treba podržavati i na sve načine podupirati, a krediti za studenta su upravo za uporne i ambiciozne studente osmišljeni. Mi cijenimo ambiciju, trud i zalaganje i stimuliramo ih na sve načine. Nemojte dovesti nastavak studija u pitanje, samo zato jer su naišle financijske teškoće. Obratite se s povjerenjem na  krediti za studente i pomoći ćemo vam kao i mnogim drugim studentima koji su se našli u sličnoj situaciji.

Zanimljivo studentsko putovanje  – krediti za studenta

Stručno studentsko putovanje koje za vas može biti korisno na puno načina bi vam moglo izmaknuti zbog nedostatka novca. Ne dopustite da se to dogodi, krediti za studenta vas mogu odvesti na to putovanje, koje za vas može biti od životne važnosti. Vjerujte, sreća je imati rješenje kad se čini da je sve protiv vas. A mi, krediti za studente smo rješenje za sve studentske financijske probleme. Mnogi studenti su se već uvjerili u to, pridružite im se. Kontaktirajte nas još danas, krediti za studenta su mišljeni i osmišljeni za ovakve i slične situacije. Odvest ćemo vas na to, možda sudbonosno putovanje i bit ćete nam zahvalni za to.

Obećavajući studentski projekt – krediti za studenta

Dobar ste student, imate sjajnu ideju, ali vam za ostvarenje nedostaje novca. E to može biti izazov i za vas i za nas. Ako je vaša ideja vrijedna pažnje, krediti za studenta će vam rado pomoći u ostvarivanju  planiranog i zamišljenog. Želimo da se našim novcem i vašim ostvarenjem ponosimo svi,  i vi i mi, zajedno. Rado pomažemo poduzetne i darovite studente. Mi smo eksperti s novcem, vi ste očito ekspert u svojoj domeni. To mora biti formula za uspjeh. Čekamo vas i vašu ideju, krediti za studenta vam stoje na raspolaganju. Ne gubite vrijeme, da vas netko ne pretekne. U ovakvim slučajevima, vrijeme je zaista novac. Zato, već danas, pravac krediti za studente i krenite u realizaciju svoje genijalne ideje.

Iz bilo kojeg razloga – krediti za studenta

Ne morate nam ni reći razlog, ako trebate novac, zatražite ga. Tko ne traži, ni ne dobije. Iz bilo kojeg razloga vam trebao hitni novac, krediti za studenta vam mogu pomoći. Studenti su skupina mladih ljudi koji do novca teže dolaze, mi to dobro znamo. Upravo zato postoje  krediti za studente. Obratite se s povjerenjem. Ma kave vaše potrebe bile, zajdno ćemo naći najbolju opciju za vas. Sreća je imati mjesto na koje se možete obratiti u nevolji, a to mjesto za vas su Iz bilo kojeg razloga – krediti za studente. Iskušajte nas, zatražite još danas studentski kredit, da možete u miru nastaviti studirati.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (268 ocjena)

Home » Krediti za studenta