Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za turizam

Krediti za turizam

Radite već dugi niz godina, nastupila je stagnacija i želite osvježiti i proširiti svoju ponudu turističkih usluga. Ako imate dobar plan za proširenje svoje turističke ponude, a nedostaje vam novca da sve to izrealizirate, onda vam trebaju krediti za turizam. Vaš dobar plan i naš brzi novac mogu čuda stvoriti u kratkom vremenu. Uz uvedene promjene ste konkurentniji i uloženo će vam se brzo vratiti. Zato su ljudima koji su ovu mogućnost iskoristili i prezadovoljno trljaju ruke nad povećanjem posla, krediti za turizam, zapravo, ulaganje u budućnost. Dakle, ako i vi na taj način želite unaprijediti svoje poslovanje, obratite se s povjerenjem. Isplatit će vam se takvo ulaganje, a krediti za turizam upravo za to postoje i tomu služe.

Adaptacija postojećih kapaciteta – krediti za turizam

U interesu poboljšanja kvalitete usluga koje pružate, zaključili ste da su vam neke preinake i adaptacija postojećih kapaciteta nužne, ako se želite održati u turizmu. Plan vam je odličan, ali nedostaje vam novca. Mi, krediti za turizam vam možemo pomoći da svoj plan realizirate u rekordnom roku i nastavite raditi bez većih zastoja. Uloženo u turizmu se uvijek islati i vrati u rekordnom roku. To su dobra ulaganja i za vas i za širu zajednicu. Kontaktirajte nas već danas, krediti za turizam brzo rješavaju zahtjeve, vi ćete brzo moći provesti svoj plan i brzo nastaviti sa svojim radom od kojega živite.

Modernizacija – krediti za turizam

Svi vaš turistički objekti su funkcionalni, ali zaključili ste da je vrijeme za modernizaciju, ako želite zadržati korak s konkurencijom. No, za takve zahvate nemate dovoljno sredstava. Ne brinite, postoji mjesto koje će dokapitalizirati vašu modernizaciju, to su krediti za turizam. Kad sve zamišljeno napravite i ostvarite, s veseljem ćete dočekivati stare i nove goste i sami sebi čestitati što ste se odvažili na sve te zahvate i promjene koje ste proveli. Budite brzi, vrijeme je novac, kontaktirajte nas još danas, krediti za turizam će vam pomoći da planirano provedete brzo i efikasno i brzo nastavite sa normalnim radom.

Tek krećete u turističke vode – krediti za turizam

Početnik ste u turizmu i treba vam svaka moguća pomoć koju možete dobiti. Toliko toga trebate napraviti da više ne znate kako to sve isfinancirati. Mi vam možemo pomoći, mi smo krediti za turizam. Obzirom da ste početnik u turizmu, zajedno ćemo za vas naći najpovoljniju i najbržu opciju, tako da što prije možete početi raditi i zarađivati. Vaš san i plan i naš novac čine čarobnu formulu za uspješan početak jednog novog poglavlja u vašem životu. Mnogim početnicima smo pomogli, pa ćemo pomoći i vama. Zadovoljstvo nam je pomoći ambicioznim i marljivim ljudima. Dakle, obratite se na  krediti za turizam i startajte što prije.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (266 ocjena)

Home » Krediti za turizam