Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 17.06.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brzi krediti preko interneta

Brzi krediti preko interneta

Zašto brzi krediti preko interneta

Internet je ušao u sve pore ljudskog života i olakšao nam svakodnevne obaveze pogotovo kada su došli brzi krediti preko interneta. Kupovinu možemo obaviti iz udobnosti vlastitog doma, za najnovije filmske poslastice više ne morate ići u kino, a račune možete bez problema platiti u samo dva klika mišem. Život bez interneta postao je nezamisliv. Gotovo 1,7 milijuna u Hrvatskoj svakodnevno koristi internet bankarstvo i svoje financijske drži pod kontrolom putem Smartphonea.

Radi se prvenstveno o mlađoj generaciji građana koji su navikli svoje probleme rješavati brzo i jednostavno. To u prijevodu znači bez gubitka vremena u dugim redovima u bankama i skupljanju bespotrebnih potvrda. Oni krizne situacije žele srediti odmah, a sve to prepoznale se u banke i druge financijske institucije. U svojim ponudama imaju brze kredite preko interneta čiji je cilj hitna isplata novca kada je to najpotrebnije. Znajući kako postoje hitni zajmovi te brzi krediti preko interneta sigurno je lakše živjeti jer pomoć ipak postoji.

Brzi krediti preko interneta u bankama

Banke svojim klijentima omogućuju predaju zahtjeva za brzi kredit online putem, ali rijetko koja od njih ima kompletnu proceduru prebačenu na internet. Naime, još uvijek je prije zaključenja brzih kredita potrebno doći u poslovnicu i dogovoriti sve uvjete.

Rok otplate za brze kredite preko interneta najčešće varira do 18 mjeseci, a iznosi se kreću do 4000 EUR.

Brzi krediti preko interneta kod kreditnih kuća

Brzi krediti preko interneta mogući su i bez dodatnih odlazaka u banku. U svojoj ih ponudi imaju i kreditne kuće koje posuđuju novac u domaćoj valuti. Namijenjeni su svima onima koji trebaju brzu isplatu novca, a imaju redovita primanja na računu u obliku plaće ili mirovine. Za dobivanje brzog kredita preko interneta nije potrebno dokazivati kreditnu sposobnost. Što znači da već u startu kao što je to slučaj kod banaka nisu isključeni koje se nalaze na crnoj listi neplatiša ili imaju manjih dugova. Dovoljno je tek predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa, a isplata novca moguća je već za 24 sata od dostave potpisane dokumentacije.

Najveća prednost brzih kredita preko interneta jest ta što nema više bespotrebne papirologije i skupljanje svih mogućih i nemogućih papira s kojim su se svi koji su barem jednom podnijeli zahtjev za kredit susreli. Izdaju se brzi krediti preko interneta u iznosu do 4000 EUR, što omogućuje brzu otplatu i to na kraći rok otplate. To ujedno znači da su troškovi kredita minimalni, a što ga klijent brže otplati to ranije može podići novi ako se opet nađe u sličnoj situaciji.

Do novca putem brzih kredita preko interneta

Prednost brzog kredita preko interneta u kreditnim kućama jest i u tome što se može zatražiti isključivo online. Nema dodatnih odlazaka u banku već cijela procedura, od predaje zahtjeva do isplate ide online putem. Ugovor o posudbi novca skida se s internetskih stranica, a uz njega se prilažu osobna iskaznica i kartica tekućeg računa. Ako klijent traži više od 400 EUR, potrebno je uza sve navedeno priložiti u e-mail i bankovni izvadak te platne odnosno mirovinske liste.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (241 ocjena)

Home » Brzi krediti preko interneta