Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:18
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Gotovinski krediti

Najpopularnija vrsta kredita na tržištu su gotovinski krediti. Novac se isplaćuju na tekući račun tražitelja kredita i isti ga može iskoristiti za štogod želi. Gotovinski krediti spadaju u nenamjenske kredite što znači da ih se može potrošiti bez određene namjene. Financijska institucija koja ih je izdala ne uvjetuje da se gotovinski krediti potroši na točno određenu stvar ili uslugu. To je ujedno osnovno stvar kojoj gotovinski krediti duguju svoju popularnost.

Gotovinski krediti: Financijske injekcije koje spašavaju kućni budžet

Gotovinski krediti koriste se za najrazličitije svrhe, od plaćanja dugova na kreditnim karticama, korištenja usluga koje ne pokriva zdravstveno osiguranje, popravke u kućanstvu pa sve do putovanja i neplaniranih obiteljskih događanja. Njihova je osnovna zadaća pokrpati kućni budžet koji zbog previsokih životnih troškova puca po šavovima.

 Vodič kroz gotovinske kredite

Gotovinski krediti izdaju se u domaćoj i stranoj valuti što ovisi o željama klijenta. U skladu s time primjenjuje se i kamatna stopa koja ovisno o periodu otplate može biti fiksna ili promjenjiva. Gotovinske kredite karakteriziraju kratki rok otplate i manji iznosi. Mnogi to ističu kao jednu od najvećih prednosti ove vrste kreditiranja. Naime, što se gotovinski kredit prije otplati, to klijent prije može zatražiti novi ukoliko se pojavi potreba za istim.

Otplaćuju se u mjesečnim anuitetima, a prijevremena otplata ovisi o financijskoj ustanovi koja ju je izdala. Ugovor uvjetuje penale u slučaju da se gotovinski krediti otplate prije roka. Na taj način si financijske institucije nastoje osigurati otplatu kamatne stope pa se prije potpisivanja ugovora valja o tome raspitati.

Gotovinski krediti: Što nude banke, a što kreditne kuće?

Gotovinski krediti sastavni su dio ponude banaka i kreditnih kuća. Banke najčešće omogućuju djelomičnu realizaciju kredita online putem, dok su kreditne kuće svoje poslovanje prebacile isključivo na internet. Kod kreditnih kuća dokumentacija potrebna za gotovinske kredite je minimalizirana i uključuje tek presliku osobne iskaznice i kartice tekućeg računa te platne liste. Banke se oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenata bez obzira na to o kojem se iznosu radilo. One osim primanja provjeravaju ukupnu zaduženost klijenata u drugim bankama, provjeravaju poslodavca kod kojeg klijent radi, vrstu ugovora i slično.

Uvjeti za dobivanje gotovinskih kredita su puno rigorozniji nego kod kreditnih kuća i u startu se eliminiraju klijenti koji ne zadovoljavaju sve uvjeti poput ugovora na neodređeno vrijeme. Što čini dobar dio Hrvata.

Na što treba paziti kod gotovinskih kredita

Prilikom podizanja gotovinskih kredita nerijetko se javljaju skriveni troškovi. Najčešći među njima su troškovi obrade kredita, interkalarna kamata, troškovi ovjere kod javnog bilježnika, zahtijevanje instrumenata osiguranja… Banke znaju u svojim ponudama imati oslobođenje od tih troškova, ali su te ponude kratkog vijeka. Preporučljivo je stoga prije toga zatražiti službenu ponudu od zaposlenika kako biste vidjeli koji su pravovaljani uvjeti. Kod kreditnih kuća najčešće nema tih troškova, ali uvjeti mogu varirati ovisno o poslovanju kreditne kuće.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (171 ocjena)

Home » Gotovinski krediti