Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet krediti

Internet krediti

Najbrži i najtraženiji internet krediti

Internet krediti označavanju podizanje bilo koje vrste kredita preko interneta – jednom kad online pronađete kreditnu tvrtku od koje želite uzeti internet kredit, odaberete odgovarajući model, zatražite kredit i ispunite tražene podatke, obično vas još samo minute dijele od realizacije željenog kredita. Ono što internet kreditima daje prednost i popularnost kakvu ne uživa ni jedan drugi način podizanja kredita, svakako je mogućnost podizanja kredita iz vlastitog doma vrlo brzo, zato se ovi krediti nazivaju i brzi krediti. No premda većini zvuči dobro, neke pak klijente ovakva usluga plaši jer ne vjeruju potpuno u sigurnost realizacije kredita ili tajnost podataka preko interneta, pogotovo s obzirom na to da daju svoje osobne podatke i broj tekućeg računa na koji će se gotovina isplatiti nakon što kredit bude odobren.

Internet kredit vs kredit u banci

Zahtjev za kreditom u banci često ima širok spektar uvjeta koje morate ispuniti, kao i prikupljanje puno više dokumentacije koja je potrebna za odobravanje kredita – dokumenti kao što su izvadci mjesečnih primanja, potpisi poslodavaca, potvrde javnih bilježnika itd. – ukratko trebate more papira samo kao dokaz ili jamstvo za kredit koji tražite. No ako se odlučite na podizanje kredita internetom, bez obzira na to o kakvom se kreditu radi, iz udobnosti doma možete izbjeći prikupljanje nepotrebne dokumentacije, pri čemu ćete sigurno uštedjeti i na vremenu, i na novcu. Većina kreditnih tvrtki koje nude podizanje kredita internetom (tj. internet kredite), traži samo osnovnu dokumentaciju i minimalne uvijete koje kao klijent morate ispunjavati. Internet kredit može se podići čak i kao brzi kredit na ostatak primanja bez hroka.

Sigurnost interneta kod podizanja kredita

I premda smo zadnjih par godina manje više svi shvatili što su hakiranje i krađa novca preko interneta ,te barem čuli za takve slučajeve ako ih nismo osobno doživjeli, internet se još uvijek s razlogom smatra sigurnim mjestom; pogotovo kada stranica preko koje poslujete naglašava (i jamči sigurnost i zaštitu podataka klijenta); što bi značilo da čak snosi i troškove moguće štete ako vas preko njihove web stranice ošteti neka treća strana.

Internet krediti – ponuda osmišljena za mlađe klijente

Iako već nekoliko godina razne kreditne i kartične tvrtke nude ovaj način podizanja kredita (internet kredit može biti gotovinski, nenamjenski, stambeni, potrošački, umirovljenički, itd) i takvom ponudom pokriva gotovo sve moguće potrebe klijenta, nekima su internet krediti još uvijek potpuna enigma; uglavnom starijim, manje informatički pismenim generacijama kojima je vjerojatno neshvatljivo kako se klikom miša obavlja transakcija novca… No ponuda internet kredita ionako je osmišljena i usmjerena na mlađe ljude kojima je svijet interneta svakodnevica; pa osim što im služi u privatnom životu (društvene mreže, google tražilica i sl.) ili na poslu, preko interneta plaćaju i račune, kupuju raznu robu iz naših ili svjetskih trgovina, te online upravljaju svojim financijama. Kod internet kredita se i nakon odobrenja odabranog modela sve odrađuje elektronskim putem. Dake, u trenutku kada dobijete potvrdu da vam je kredit odobren, ugovoreni se iznos novca isplaćuje direktno na vaš tekući račun (iz bilo koje banke), a kreditna tvrtka i prilikom te transakcije novca na račun nudi potpunu sigurnost.

Internet kredit – najkraće čekanje na gotovinu

Osim što je ovo jedini način da realizirate kredit u manje od sat vremena, isplata i vraćanje rata internet kredita, također se vrše isključivo elektronskim putem. U trenutku kad vam je kredit odobren, ugovoreni se iznos novca isplaćuje direktno na vaš valjani tekući račun, koji uglavnom može biti otvoren u bilo kojoj banci. Internet krediti zaista nude potpunu sigurnost prilikom transakcije, čemu svjedoče i brojni dosadašnji korisnici ovakve usluge.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (398 ocjena)

Home » Internet krediti