Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 01.07.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Internet krediti

Najbrži i najtraženiji internet krediti

Internet krediti označavanju podizanje bilo koje vrste kredita preko interneta – jednom kad online pronađete kreditnu tvrtku od koje želite uzeti internet kredit, odaberete odgovarajući model, zatražite kredit i ispunite tražene podatke, obično vas još samo minute dijele od realizacije željenog kredita. Ono što internet kreditima daje prednost i popularnost kakvu ne uživa ni jedan drugi način podizanja kredita, svakako je mogućnost podizanja kredita iz vlastitog doma vrlo brzo, zato se ovi krediti nazivaju i brzi krediti. No premda većini zvuči dobro, neke pak klijente ovakva usluga plaši jer ne vjeruju potpuno u sigurnost realizacije kredita ili tajnost podataka preko interneta, pogotovo s obzirom na to da daju svoje osobne podatke i broj tekućeg računa na koji će se gotovina isplatiti nakon što kredit bude odobren.

Internet kredit vs kredit u banci

Zahtjev za kreditom u banci često ima širok spektar uvjeta koje morate ispuniti, kao i prikupljanje puno više dokumentacije koja je potrebna za odobravanje kredita – dokumenti kao što su izvadci mjesečnih primanja, potpisi poslodavaca, potvrde javnih bilježnika itd. – ukratko trebate more papira samo kao dokaz ili jamstvo za kredit koji tražite. No ako se odlučite na podizanje kredita internetom, bez obzira na to o kakvom se kreditu radi, iz udobnosti doma možete izbjeći prikupljanje nepotrebne dokumentacije, pri čemu ćete sigurno uštedjeti i na vremenu, i na novcu. Većina kreditnih tvrtki koje nude podizanje kredita internetom (tj. internet kredite), traži samo osnovnu dokumentaciju i minimalne uvijete koje kao klijent morate ispunjavati. Internet kredit može se podići čak i kao brzi kredit na ostatak primanja bez hroka.

Sigurnost interneta kod podizanja kredita

I premda smo zadnjih par godina manje više svi shvatili što su hakiranje i krađa novca preko interneta ,te barem čuli za takve slučajeve ako ih nismo osobno doživjeli, internet se još uvijek s razlogom smatra sigurnim mjestom; pogotovo kada stranica preko koje poslujete naglašava (i jamči sigurnost i zaštitu podataka klijenta); što bi značilo da čak snosi i troškove moguće štete ako vas preko njihove web stranice ošteti neka treća strana.

Internet krediti – ponuda osmišljena za mlađe klijente

Iako već nekoliko godina razne kreditne i kartične tvrtke nude ovaj način podizanja kredita (internet kredit može biti gotovinski, nenamjenski, stambeni, potrošački, umirovljenički, itd) i takvom ponudom pokriva gotovo sve moguće potrebe klijenta, nekima su internet krediti još uvijek potpuna enigma; uglavnom starijim, manje informatički pismenim generacijama kojima je vjerojatno neshvatljivo kako se klikom miša obavlja transakcija novca… No ponuda internet kredita ionako je osmišljena i usmjerena na mlađe ljude kojima je svijet interneta svakodnevica; pa osim što im služi u privatnom životu (društvene mreže, google tražilica i sl.) ili na poslu, preko interneta plaćaju i račune, kupuju raznu robu iz naših ili svjetskih trgovina, te online upravljaju svojim financijama. Kod internet kredita se i nakon odobrenja odabranog modela sve odrađuje elektronskim putem. Dake, u trenutku kada dobijete potvrdu da vam je kredit odobren, ugovoreni se iznos novca isplaćuje direktno na vaš tekući račun (iz bilo koje banke), a kreditna tvrtka i prilikom te transakcije novca na račun nudi potpunu sigurnost.

Internet kredit – najkraće čekanje na gotovinu

Osim što je ovo jedini način da realizirate kredit u manje od sat vremena, isplata i vraćanje rata internet kredita, također se vrše isključivo elektronskim putem. U trenutku kad vam je kredit odobren, ugovoreni se iznos novca isplaćuje direktno na vaš valjani tekući račun, koji uglavnom može biti otvoren u bilo kojoj banci. Internet krediti zaista nude potpunu sigurnost prilikom transakcije, čemu svjedoče i brojni dosadašnji korisnici ovakve usluge.

         
Ocjena: 4.9 / 5 (398 ocjena)

Home » Internet krediti