Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako hitno posuditi novac

Kako hitno posuditi novac

Kad se pojave nepredvidivi troškovi, važno je brzo reagirati kako se isti ne bi počeli gomilati. Bilo da su u pitanju popravci u kućanstvu, kvar na automobilu, nenadano putovanje ili pak neophodan zdravstveni pregled, u takvim situacijama banke i druge financijske ustanove pronašle su brza rješenja za rješavanje hitnih situacija. Više se ne trebate pitati kako hitno posuditi novac!

Kako hitno posuditi novac uz dozvoljeno prekoračenje?

Banke svojim klijentima nude opcije hitnog posuđivanja novca. Prva i najčešće opcija su okvirni krediti odnosno dopušteno prekoračenje po tekućem računu. Iznos takozvanog dopuštenog minusa ovisi o visini redovitih mjesečnih primanja vlasnika tekućeg računa i može varirati ovisno o plaći odnosno mirovini. Lako je dostupan i ne iziskuje posebno odobrenje, ali ima nešto višu kamatnu stopu od drugih nenamjenskih kredita.

Lombardni krediti su odgovor na pitanje kako hitno posuditi novac

Polica životnog osiguranja dobra je garancija svim onima koji se pitaju kako hitno posuditi novac. Ako je prestanu plaćati izgubit će sva sredstva, no banke i štedno-kreditne zadruge imaju opciju prema kojoj klijenti policu mogu iskoristiti kao zalohg i na temelju toga hino posuditi novac. To znači da ne trebaju moliti svoje prijatelje da im budu jamci ili sudužnici, niti trebaju koristiti zadužnice. Riječ je o takozvanim lombardnim kredtima čija je najveća prednost što korisnik kredita ostaje i dalje vlasnik zaloga. Novac se hitno isplaćuje s obzirom na to da tražitelj kredita ima sredstva koja garantiraju za njega.

Opcija isplata kredita danas

Banke i druge financijske ustanove imaju opcije posuđivanja novca izravno s bankomata, a mini kredit se otplaćuje na rate uz jednokratnu naknadu. Ovo je nalik na prekoračenje minusa, s time da klijent dobiva željenu svotu novca, naravno u manjem iznosu i plaća jednokratnu naknadu. Riječ je o različitim opcijama koje banke nude u svojoj lepezi proizvoda, a koje omogućuju pozajmice u manjim svotama novca u slučaju hitnih situacija. Jedna od opcija je i internet pozajmica koja se može dobiti unutar 24 sata.

Brze pozajmice po kreditnim karticama

Gotovinski mikrokredit po kartici je euro kredit koji se isplaćuje na račun bez naknade, a namijenjen je isključivo korisnicima kreditnih kartica. Kredit se isplaćuje na tekući račun i otplaćuje u mjesečnim anuitetima, zajedno s ostalim troškovima po kreditnoj kartici. Najčešće se odobrava bez instrumenata osiguranja i bez naplate naknade za odobravanje kredita. Ne provjerava se kreditna sposobnost, ali se pazi na urednost plaćanja klijenta. Isplaćuju se najčešće iznosi od 75 EUR do 4000 EUR, a rok otplate varira od dva mjeseca sve do dvije godine. Isplata u prosjeku ide već sljedeći dan.

Kako hitno posuditi novac bez dodatne dokumentacije

Najveća prednost navednih opcija jest ta što se za gotovo sve može aplicirati preko interneta. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Banke i druge financijske institucije za manje svote novca koje se isplaćuju u roku jednog dana ne traže puno paprologije. Treba imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Osim što se zahtjevi mogu podnijeti online, jednako tako sve više banka i financijskih ustanova nudi opciju slanja SMS poruka. Princip je isti samo što se sve može obaviti preko mobilnog telefona.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (272 ocjena)

Home » Kako hitno posuditi novac