Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.10.2021 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako najbrže do kredita

Saznajte kako najbrže do kredita

Razmišljate o novoj kuhinji? Odjeća u ormaru više se ne može nositi ni po kući? Vaša prijateljica je ipak na kraju odlučila da će se vjenčati ove godine? – u ovakvim vam se situacijama sigurno nameću pitanja kako što prije namaknuti dovoljno novca i kako najbrže do kredita. S prosječnom hrvatskom plaćom koja nije dovoljna za osnovni život teško da se nešto može uštedjeti sa strane. Svaki pa i najmanji račun koji niste planirali potrošiti može u potpunosti iscijediti kućni budžet. Kako najbrže do kredita – pitanje je koje se nameće samo po sebi baš u takvim situacijama kada želite stvari što prije riješiti. Jednostavno je bolje financijske probleme pokušati sanirati što prije kako se ne bi pretvorili u ozbiljnije teškoće.

Kako najbrže do kredita – dobra informacija zlata vrijedi

Čim uočite moguće troškove koji bi ozbiljno mogli narušiti vašu svakodnevicu, pokušajte se informirati u bankama i kreditnim kućama o najboljim mogućim rješenjima. Skupite nekoliko ponuda s jedne i druge strane pa vidite koja vam svota, otplatni plan i kamatna stopa najbolje odgovaraju. Imajte na umu da ćete tijekom plaćanja kredita morati otplaćivati svakodnevne životne troškove, pa prije nego li se odlučite za jednu opciju, provjerite možete li istu otplaćivati. Stavite prihode i rashode na papir i puno ćete lakše pratiti gdje vam novac odlazi. A kad to ustanovite, lakše ćete odlučiti koje stvari trebate ukinuti, a na koje se isplati trošiti novac. Ova vrsta usluge je ista kao i bankovne pozajmice online.

Banke tek djelomično posluju online

Osluškujući tržište, banke su u svoju paletu proizvoda uvele tzv. brze kredite do kojih se može doći online. Ugovaranje kredita jednostavno je kao surfanje po društvenim mrežama. Klijent odabire brzi kredit i uvjete koji mu najbolje odgovaraju i u roku od 24 sata dobiva na svoju elektronsku poštu odgovor zadovoljavali li sve uvjete za željeni kredit. Ako je sve u redu, šalje se dokumentacija. No ovu opciju nemaju sve banke, a dio njih koje su svoje poslovanje preselile na internet, nemaju opciju online kredita koja se u potpunosti može obaviti preko žice. Dio poslovanja još uvijek zahtijeva odlazak u banku i čekanje u redovima, a to je ono na što klijenti ne žele trošiti svoje vrijeme. Čim nešto troši previše vremena, nije najpoželjniji odgovor na pitanje kako najbrže do kredita.

Kako najbrže do kredita preko kreditne kuće

Za razliku od banka, kreditne kuće su svoje poslovanje u potpunosti prilagodile uvjetima modernog doba. Sve svoje usluge nude isključivo preko interneta, što znači da svaki potencijalni klijent svoj zahtjev za kredit može predati online. Pritom kad u tražilicu upisujete „kako najbrže do kredita“ pripazite da kreditna kuća ima odobrenje za rad odobreno od strane Hrvatske narodne banke.
Dokumentacija koju je potrebno priložiti prilikom prijave kredita jest ugovor koji klijent skida sa stranice kreditne kuće, osobna iskaznica, kartica tekućeg računa, te kopija bankovnog izvatka ili platne liste. Bankovni izvadak ili platna lista potrebni su samo za iznose veće od 3000 kuna.
Klijenti koji traže kredit ovim putem trebaju znati da račun ne smije biti zaštićeni ni blokiran odnosno pod ovrhom. Iako se kreditna sposobnost ne provjerava te se ne prati izvješće HROK-a, klijent treba imati redovita primanja u obliku plaće ili mirovine te redovito podmirivati svoja dugovanja.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (551 ocjena)

Home » Kako najbrže do kredita