Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Bankovne pozajmice online

Bankovne pozajmice online

Bankovne pozajmice online su najtraženija vrsta pozajmica zbog brzog online kreditiranja

Usluga traženja i podizanja bankovne pozajmice online odnosno preko interneta danas je, zahvaljujući prvenstveno razvoju tehnologije, postala dostupna širokoj masi ljudi. Tako su tehnološki (ali i financijski) najrazvijenije zemlje logičkim poretkom prve počele nuditi usluge ‘bankovne pozajmica online’, a kasnije se razvojem interneta i uvođenjem istog u gotovo svako kućanstvo, ova usluga mobilnog kreditiranja širila. I premda su u nekim, tehnološki razvijenijim dijelovima svijeta ovakve usluge prepoznate odavno pa su do danas već postale neizostavan trend financiranja, kod nas su ‘bankovne pozajmice online’ dostupne nešto kraće ali zadnjih desetak godina su prisutne u kreditiranju. Kako Hrvatska nastoji pratiti napredak svjetske tehnologije ali i razvoj stranog financijskog tržišta, usluga bankovnih online pozajmica je brzo postala trend i na našem tržištu pa bankovne pozajmice online danas i kod nas spadaju među najtraženije kredite.

Bankovne pozajmice online kod nas su se pojavile u pravo vrijeme

Bitno je napomenuti i kako su se ‘bankovne pozajmice online’ na našem tržištu pojavile u pravo vrijeme, što je isto doprinijelo rastu popularnosti brzo nakon pojave. One se mogu iskoristiti i kao pozajmice bez ovjere u firmi. Naime mogućnost online brzog kreditiranja, a s tim i bankovnih pozajmica online, na našim je prostorima širem stanovništvu postala dostupna upravo u vrijeme kada su brojni građani tražili izlaz iz dugova, ali im više nisu odgovarali veliki krediti, njihovo dugogodišnje vraćanje, ni uvjeti potrebni za njih. Ubrzanjem tempa života i promjenom poslova iz jednog stalnog u dva ili više usputna posla, stvorila se i potreba za drugačijim načinom kreditiranja – urbani je tempo posla i života tražio kredite koji nam neće trošiti previše vremena i koji se brzo realiziraju, a za koje ne treba suvišna papirologija, jamci ili jamčenje vlastitom imovinom, brojni posjeti poslovnicama, sastanci i dogovori. Bankovne pozajmice online su se tako pojavile u nabolje vrijeme, istovremeno pružajući priliku za brzim kreditiranjem, ali i dizanjem manjih kredita koje nećemo godinama otplaćivati i tako svoje financije vezati na dug period. Osim toga pružile su i mogućnost podizanja pozajmice bez napuštanja vlastitog doma.

Bankovne pozajmice online potpuno sigurne

Ipak, još je uvijek mnogo skeptika koje ovakve pozajmice plaše iz sigurnosnih razloga, ali i onih koje je informatičko doba zaobišlo pa im je i sam koncept bankovnih pozajmica online i poslovanja preko interneta nejasan. Ipak, do danas nigdje nikad još nije prikazan slučaj da je online kreditiranje ili uzimanje bankovnih pozajmica online pošlo po zlu. Iako smo svi čuli za hakiranje, čini se da je u slučaju banaka i kreditnih tvrtki online kreditiranje za sada potpuno sigurno, a većina banaka i kreditnih institucija u potpunosti snosi odgovornost kad je riječ o zaštićenim podatcima. Inače, za ‘bankovne pozajmice online’ ćete morati preko interneta, uglavnom mailom, poslati preslik osobne iskaznice i tekućeg računa banke, te izvadak kojim pokazujete tri zadnja mjeseca prihoda.

Usluga koja je popularna usprkos lošim trendovima

Više od sigurnosti koja očito nije problem brine što Hrvati danas još uvijek spadaju u samo dno po poznavanju financija, točnije među 29 zemalja u kojima je provedeno istraživanje o financijskoj pismenosti Hrvatska je na gotovo najnižem, 27. mjestu. Druga je zabrinjavajuća činjenica poznavanje informatike, pogotovo jer, bar do najavljene školske reforme, još nije ni obvezni predmet u osnovnoj školi (samo usporedbe radi spomenimo da Kinezi kodiranje i programiranje uče u prvom razredu osnovne!) pa su i istraživanja o našoj informatičkoj pismenosti poražavajuća koliko i ona o financijskoj a pokazuju da 40 posto odraslih u dobi od 25 do 60 godina nikada nije upalilo računalo!

No, usprkos poraznoj slici naše financijske i informatičke ne/pismenosti, i kod nas su bankovne pozajmice online doživjele uspjeh koji se ne može zanemariti, pa ćemo pretpostaviti da je još uvijek većini mladih koji se obrazuju i onim nešto starijima koji čine radnu snagu internet nezaobilazan; bilo zbog online naručivanja robe i plaćanja iste, društvenih mreža, internet bankarstva kojim se neki služe za plaćanje računa idr…  Internet se pokazao neizostavnim dijelom financijskog svijeta upravo zbog brzine rješavanja stvari pa nije čudno da se u današnje vrijeme njime normalno koristiti i za online kredite – koji na vašem računu mogu biti i 15 minuta od kad je spomenuta dokumentacija za Bankovne pozajmice online dostavljena.

 

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (266 ocjena)

Home » Bankovne pozajmice online