Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 04.10.2022 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice bez ovjere u firmi

Pozajmice bez ovjere u firmi brze i sigurne

Oni koji traže brze pozajmice bez ovjere u firmi traže i gdje novac mogu dobiti brzo jer im gotovina obično treba hitno. No iako su kreditne tvrtke kod nas prisutne već 10-ak godina, mnogi još misle da neće moći dobiti brzu pozajmicu bez ovjere u firmi. Online ili sms pozajmice i krediti su baš tako i zamišljeni, da ih mogu u kratkom vremenu i bez dodatnog troška dobiti baš oni kojima to najviše treba. Svi koji su već koristili usluge kreditne tvrtke da dođu do brze pozajmice bez ovjere u firmi online, znaju kako je lako poslati zahtjev i papirologiju za takvu pozajmicu te kako se brzo zahtjev realizira. Baš zbog svoje brzine i drugih pogodnosti internet uvelike olakšava proces dobivanja pozajmice bez ovjere u firmi u čemu i jest čar online zajmova; što klijentu štedi i vrijeme i novac. Postoji još prednosti u ovom načinu podizanja brzih pozajmice bez ovjere u firmi a među njima je i činjenica da ju dižete iz vlastitog doma. Tvrtke koje vam omogućavaju brze online pozajmice prepoznatljive su i po stručnim ljudima koji tamo rade, a koji imaju kvalitetnu komuniciraju s klijentima, i zaslužni su za to što vam novac od pozajmice bez ovjere iz firme može biti na računu čak 15 minuta od kad oni zaprime potrebne dokumente – zato više nema potrebe da si uskraćujete financijsku pomoću u obliku kredita ili pozajmice, brza pozajmica bez ovjere u firmi bit će vam odobrena u najkraćem mogućem roku!

Zašto pozajmice bez ovjere u firmi

Razmišljate o pozajmici a imate stalna mjesečna primanja premda niste zaposleni za stalno? Možda ste i pokušali u banci ali vam nisu mogli pomoći odnosno tražili su vas ovjeru poslodavca kao dokaz o stalnom zaposlenju? Niste prvi kome je kredit odbijen jer ne možete dobiti Ugovor o radu na neodređeno vrijeme. Štoviše, danas je skoro pa praksa da neke tvrtke i njihovi, uglavnom manji poslodavci, kad god mogu izbjegavaju takav Ugovor na neodređeno – tako neki rade na određeno vrijeme pa im se nakon isteka ugovora isti jednostavno produži, mnogi danas rade i kao honorarci, neki rade za sebe ali nemaju registrirane obrte, neki rade više poslova kao vanjski suradnici, preko Ugovora o djelu, ili pak bez ikakvog ugovora, kako kažemo, na crno. No kad takvi zaposlenici zatrebaju financijsku pomoć, kredit ili pozajmicu, nitko ne može za njih jamčiti pa im banke odmah odbijaju kredit jer se takvi krediti, za čije vraćanje nema jamca, smatraju lošim kreditima. Banke su ove uvjete zadržale premda je zadnjih godina postao svojevrstan trend ljudima isplaćivati cijelu ili dio plaće na crno kad je moguće, i tako izbjegavati poreze, plaćanje zdravstvenog i mirovinskog, ili druge državne namete. Zbog toga je velik broj ljudi u startu, bez lošeg kreditnog stanja ili više kredita s čijim plaćanjem kasne, postao kreditno nesposoban. Danas je normalno da građani sve više traže zajam bez kreditne sposobnosti jer njihova primanja i stanje računa im ništa drugo niti ne omogućuju.

Pozajmice bez ovjere u firmi moguće u nebankarskim kreditnim tvrtkama

Za sve koji su se našli u takvoj situaciji je dobro napomenuti da je moguće dobiti pozajmicu i ako ne ispunjavate sve uvjete banke, pogotovo ako tražite pozajmicu bez ovjere u firmi. Naime kreditne tvrtke, poznate i kao nebankarske institucije koje se bave kreditiranjem, daju kredite i pozajmice bez ovjere u firmi (točnije ovjere poslodavca), a njihove su pozajmice tražene kad god netko želi izbjeći banku zbog njenih brojnih uvjeta, ili mu pak novac treba brzo i nema vremena čekati nekoliko dana kredit iz banke. U većini kreditnih tvrtki, koje danas po svojoj ponudi idu uz korak s bankama, možete dobiti pozajmicu bez ovjere u firmi u jednom danu. Njihove se brze pozajmice i krediti obrađuju online ili preko interneta, a sve što zajmodavac od klijenta traži su osobna iskaznica, neblokirani tekući račun bilo koje banke i izvadak iz banke kojim dokazujete primanja. I kod takve brze pozajmice bez ovjere u firmi, kao i kod drugih njihovih zajmova i kredita sve je legalno i transparentno, a klijentu se garantiraju sigurna isplata i mogućnost vraćanja prema unaprijed dogovorenoj kamati.

Pozajmice bez ovjere u firmi uglavnom kratkoročne

Uglavnom se radi o kratkoročnim pozajmicama od 300 do 6 000 kuna, koje se i vraćaju u kratkom periodu od 15 do 150 dana, a budući da se realiziraju online preko internetske stranice, odmah ćete vidjeti i sve potrebne uvjete. Danas se brza pozajmica bez ovjere u firmi može zatražiti i preko sms-a, a takve se pozajmice jednostavno realiziraju što se danas sve više traži. Većina kreditnih tvrtki tako neće gledati imate li Ugovor o radu na neodređeno, kao ni ispunjavate li druge uvjete koje postavljaju banke – bitno je samo da svoj novac primate uredno iz mjeseca u mjesec, te da imate neblokirani tekući račun.

         
Ocjena: 4.8 / 5 (623 ocjena)

Home » Pozajmice bez ovjere u firmi