Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:25
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Zajam bez kreditne sposobnosti

Moguće je dobiti zajam bez kreditne sposobnosti, i to u jednom danu

Financijska je situacija zadnjih godina rijetke ostavila bez kredita, a neke i s većim ili manjim dugovanjima. No bez obzira na to, banke tu nemaju mnogo milosti pa vam neće dati drugu priliku.  Dapače, većina će ih, osim provjere dal ste na njihovoj crnoj listi, tražiti i podatke koje čuva HROK a koji čuva vašu detaljnu kreditnu prošlost… No srećom, ako ste u banci i naletjeli na zid, još uvijek postoje kreditne tvrtke u kojima kredit ili brzi zajam možete dobiti bez mnogo provjera, zapravo bez provjere kreditne sposobnosti uopće. Kreditne tvrtke su zadnjih godina, kada je sve više građana bezuspješno pokušavao dići zajam u banci, prepoznale tu potrebu i počele ostvarivati zajam bez kreditne sposobnosti. Potpuno legalno i transparentno mnoge djeluju već godinama, a neke su se na naše tržište proširile nakon otvaranja svojih financijskih firmi u raznim dijelovima svijeta i Europske Unije. Tako do danas imaju na tisuće zadovoljnih korisnika.

Kreditne tvrtke – pravo mjesto za zatražiti zajam bez kreditne sposobnosti

Zato su upravo to mjesta koja tražite kad vam financijska situacija (ili činjenica da ste jamac nekom tko ne pokriva troškove uredno) ne dopušta da se obratite nekoj od banaka. Naime, u kreditnoj ćete tvrtci bez ikakvih problema dobiti brzi kredit preko interneta ili bilo kakvu vrstu zajma bez kreditne sposobnosti. No osim što vam nitko neće za zajam provjeravati kreditnu sposobnost, možete ga realizirati u svega nekoliko sati. Naime, za razliku od drugih financijskih kreditnih institucija, nitko vas neće tražiti da dolazite desetak puta sve dok ne dogovorite sve uvjete zajma bez kreditne sposobnosti. Umjesto toga zajam bez kreditne sposobnosti možete podići mailom. A gotovina će na vašem računu biti svega nekoliko minuta od kad potpišete ugovor za zajam bez kreditne sposobnosti ili bilo koji drugi model kredita.

Zajam bez kreditne sposobnosti koji ćete lako vratiti

Svi modeli su slični u tome što ih možete zatražiti i ostvariti putem interneta, a podatke ćete pronaći na web stranicama kreditnih tvrtki. Tako ne samo da ćete, čim pošaljete potrebnu dokumentaciji dobiti zajam bez kreditne sposobnosti, već će vam i novac sjesti na račun odmah. Jedino što trebate poslati su kopija vaše osobne iskaznice, tekućeg računa koji glasi na vaše ime, te kopiju izvatka iz banke kojim dokazujete da imate uredno uplaćivana mjesečna primanja; i to bez obzira jeste li na poslu prijavljeni po Ugovoru na neodređeno vrijeme. Možete biti zaposleni na određeno vrijeme, raditi po ugovoru o djelu, studirati i raditi preko studentskog ugovora, čak biti i u mirovini… – bitno je samo prikazati da imate prihode i mailom poslati potvrdu. Nakon što pošaljete ta tri dokumenta odobrava vam se zajam bez kreditne sposobnosti i novac je na vašem računu u jako kratkom vremenu…

Manji iznosi nose manje rizike

Ono što je tipično za kreditne tvrtke jest činjenica da se, zbog manjih iznosa koje posuđuju, nećete lako dovesti u situaciju da iste ne uspijete podmiriti u zadanom vremenskom roku. Naime, iako svota i uvjeti zajma bez kreditne sposobnosti variraju, uglavnom je riječ o manjim  iznosima novca, do 6 000 kuna. Za vračanje te svote imate pet mjeseci ili 150 dana pa se ne biste trebali osjećati “stisnuto uza zid”. Zajmodavci su se, ne nudeći vrtoglavo visoke zajmove, pobrinuli i za to da posuđeni iznos ne bude takav izazov vratiti u ugovorenom vremenu; a nakon toga, ako trebate još novca, možete ponovno telefonom, SMS-om ili mailom kontaktirati isto mjesto i bez problema zatražiti novi kredit ili zajam bez kreditne sposobnosti, i isti dan kada ste prvi otplatili.

         
Ocjena: 4.6 / 5 (373 ocjena)

Home » Zajam bez kreditne sposobnosti