Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit bez jamca i sudužnika

Kredit bez jamca i sudužnika

Zašto kredit bez jamca i sudužnika?

Kredit bez jamca i sudužnika obično se izdaje na relativno male svote novaca. Krediti su neophodni za današnji način života i u potpunosti su se uvukli u sve pore. Građani ih koriste za pokrivanje režija i osnovnih životnih potreba, plaćanje putovanja ili pak nepredvidivih situacija koje iziskuju hitan priljev novca. Strah u kosti ima tjera pomisao da moraju uzeti kredit, a kamo li ako netko drugi traži od njih da im budu jamac ili sudužnik. Krediti se do unatrag posljednjih nekoliko godina nisu ni izdavali bez svojevrsne garancije jamstva odnosno sudužništva. Kredit bez jamca i sudužnika bilo je svojevrsna iznimka u svijetu kreditiranja. Dobiti jamca bilo je ravno dobitku na lutriji jer su se ljudi opekli i pristali biti jamcima pa su na kraju završili plaćajući tuđi dug. To je taj ultimativni strah da ćete otplaćivati tuđa dugovanja dok ta ista osoba besramno nastavlja sa životom kao da se nije ništa ni dogodilo.

Koje je razlika između sudužnika i jamca?

Kada je u pitanju kredit bez jamca i sudužnika postavlja se jedno pitanje. Koja je razlika između njih dvoje. Sudužnik i jamac su fizičke ili pravne osobe koje zajedno s osobom koja je podigla kredit,  jamče banci redovitu otplatu kredita. Jamci i sudužnici daju pravo banci, da u slučaju neredovite otplate kredita sa stanje korisnika kredita, banka otplatu može potraživati od njih. Koriste se u slučajevima kad kreditna sposobnost klijenta koji želi podići kredit nije dovoljna, pa mu je potrebna solidarna pomoć. Najčešće je to slučaj kod stambenih i hipotekarnih kredita koji se otplaćuju na dulji rok otplate i u principu označavaju veće svote.

Razlika jamca i sudužnika je što sudužnik povećava kreditnu sposobnost korisnika kredita, dok jamac ne povećava kreditnu sposobnost. Sudužnik ne može biti bilo tko, već mora zadovoljavati uvjete koje propisuje svaka pojedina banka. Izračune kreditne sposobnosti sudužnika razlikuje se prema vrsti sudužništva i vrsti kredita koji uzimate.

Kredit bez jamca i sudužnika podrazumijeva kratak rok otplate

Tek unatrag posljednjih nekoliko godina, banke i kreditne kuće uvele su u svoju praksu kredit bez jamca i sudužnika. Riječ je o kreditima koji uključuju manje svote novca i kratak rok otplate čime se smanjuje rizik koji banka preuzima u slučaju neplaćanja duga. Kredit bez jamca i sudužnika obično je brzi gotovinski kredit u eurima koji građani mogu otplatiti u nekoliko rata.

Kakav je to kredit bez jamca i sudužnika?

Najčešće se radi o brzim nenamjenskim kreditima koji se isplaćuju u roku 24 sata od dostave zahtjeva. Na tom principu rade većinom kreditne kuće dok su banke tek djelomično svoje poslovanje prebacile online čime se produljuje proces same obrade zahtjeva za kreditom bez jamca i sudužnika.

U paletu kredita bez jamca i sudužnika spadaju i gotovinski mikrokrediti po kartici. Oni se isplaćuje na račun bez naknade, a namijenjeni su isključivo korisnicima kreditnih kartica. Iznosi su u skladu s primanjima klijenata, ali ne premašuju iznos do 4000 EUR. Prednost ove vrste brzinskih kredita jest u tome što se otplaćuje u mjesečnim anuitetima zajedno s ostalim troškovima koje klijent ostvari po kreditnoj kartici.

Dobar izbor su među kreditima bez jamca i sudužnika su mikrokrediti koji označavaju manje svote novca. Oni se isplaćuju u iznimno kratkom roku i namijenjeni su ljudima u nepredvidivim situacijama. Preporučuje se svima onima koji traže brzi izlaz iz kratkoročnih financijskih poteškoća bez ikakvih birokratskih zavrzlama.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (398 ocjena)

Home » Kredit bez jamca i sudužnika