Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 13:58
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kredit s osobnom iskaznicom

Najbrži način do kredita s osobnom iskaznicom

Ako ste do nedavno mislili da dizanje kredita uključuje potvrde koje sakupljate danima, dogovore oko modela kredita ili višestruke odlaske u banke, već neko vrijeme to nije nužno slučaj. Naime nebankarski mali i kratkoročni krediti uključuju i modele kredita koje je moguće dobiti uz minimum papirologije – uz osobnu iskaznicu i iskaznicu tekućeg računa na koji se polaže novac! Ovaj model isplate i prijave za kredit je gotovo isti kao i kod brze pozajmice online. Za kredit s osobnom iskaznicom ne morate razmišljati o poslovnicama u kojima biste gubili ionako dragocjeno vrijeme samo da saznate možete li uopće dići kredit i ispunjavate li sve uvjete, nema gomile dokumentacije kojom dokazujete da ste dobar kandidat za kredit, nitko ne provjerava vašu kreditnu sposobnost, kao ni je li vam izvješće iz HROK-a bez ijedne mrlje, a nema ni jamaca ni dodatnih troškova obrade, naknada i slično.

Krediti s osobnom iskaznicom kao dio ponude

Kredit s osobnom iskaznicom dio je ponude većine nebankarskih kreditnih institucija a namijenjen je upravo onima koji ne ispunjavaju brojne uvjete za bankarski kredit, koji su trenutno kreditno nesposobni iz bilo kojeg razloga, te naravno, budući da je riječ o brzim kreditima, onima kojima novac treba hitno. Nebankarske, kreditne tvrtke koje djeluju kao online banke nude ovakve kredite već neko vrijeme, a glavna odlika kredita s osobnom iskaznicom je brzina. Za kredit s osobnom iskaznicom trebate svega par minuta da se prijavite na web stranicu kreditne tvrtke i potpišete dokumentaciju koju, s osobnom iskaznicom i karticom tekućeg računa možete skenirati pa poslati nazad mailom – a u roku od 15 minuta nakon što su papiri zaprimljeni, novac će vam biti na računu. Kredit s osobnom iskaznicom je brzi, online kratkoročni kredit manje svote novca s kraćim vremenom otplate. Tako se samo s osobnom iskaznicom uglavnom dižu manji gotovinski krediti od maksimalno 3 000 kuna, na maksimalan rok otplate od 90 dana. Riječ je o kreditu koji vam treba odmah da pokrijete neki dug ili minus a koji ćete brzo otplatiti – s tim da nakon otplate možete na istom mjestu još lakše zatražiti novi kredit.

Kredit s osobnom iskaznicom za sve koji žele brzo popraviti likvidnost

Iako na svjetskom tržištu nisu novost, na hrvatskom se tržištu krediti s osobnom iskaznicom nude tek nekoliko godina pa se ljudi još navikavaju na ovaj način dizanja kredita. Tvrtke registrirane za kreditiranje svojim su klijentima s kreditima s osobnom iskaznicom počele nuditi brz i jednostavan način za podizanje manjih iznosa novca. Inače, riječ je o nebankarskim institucijama koje su uglavnom zavedene u registru Hrvatske narodne banke a sve posluju u potpunosti sukladno zakonu. Na taj se način brojnim građanima koji nisu kreditno sposobni ili primanja ne dobivaju preko Ugovora o radu na neodređeno omogućuje da na brz, jednostavan i siguran način poprave svoju likvidnost i tako riješe dug ili minus kojima kamata raste. Kod kredita s osobnom iskaznicom,  kao i kod svakog drugog kredita, potrebno je pripaziti na uvjete kreditiranja i visinu kamate, a dobro je i znati da je danas kredit dostupan svakom građaninu RH starijem od 18 godina, te da na ovaj način može popraviti narušenu financijsku konstrukciju.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (366 ocjena)

Home » Kredit s osobnom iskaznicom