Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti bez kreditne sposobnosti

Krediti bez kreditne sposobnosti

Koliko ste puta čuli izraz kreditna sposobnost? – internet je prepun oglasa u kojima se nude krediti bez kreditne sposobnosti, krediti bez provjere boniteta… No što to točno podrazumijeva?! Kreditna sposobnost podrazumijeva vjerojatnost da je klijent u mogućnosti podmiriti svoja dugovanja u dogovorenom roku. Ona ovisi o različitim faktorima, od izračuna neopterećenog dijela plaće do osobne procjene bankara koji razgovara s klijentom. Osim toga utvrđuje se bonitet odnosno mogućnosti dobivanja kredita i procjenu vrijednosti da ga zajedno s kamatama otplati u unaprijed ugovorenom roku. Imate li problema s financijama druga opcija koja vam također može pomoći je zajam preko interneta.

Krediti bez kreditne sposobnosti – što utječe na sposobnost?

Banke redovito provjeravaju kreditnu sposobnost klijenta i potencijalnog korisnika kredita, tako da se krediti bez kreditne sposobnosti ne mogu podići samo tako. Pritom se u obzir uzimaju redovna primanja klijenta, poslodavac kod kojeg je klijent zaposlen, vrstu zaposlenja, odnosno je li klijent zaposlen na određeno ili neodređeno vrijeme. Jednako tako pazi se na to podmiruje li klijent redovito svoja već postojeća dugovanja, ima li već status jamca ili sudužnika i koliko osoba klijent uzdržava.

Svaka će banka nakon temeljne provjere, a prije odobravanja kredita zaviriti u kreditno izvješće HROK-a koje sadrži podatke o kreditnim zaduženjima, o redovitosti otplate postojećih obveza, instrumentima osiguranja, potencijalnim obvezama na ime jamca ili sudužnika i slično.

Na temelju toga, a sve u skladu s internim aktima koja svaka banka propisuje, određuje se može li klijent dobiti kredit ili ne, odnosno dali je kreditno sposoban.

Kredita bez kreditne sposobnosti – brzi i jednostavni

I dok mnogi od klijenta ne mogu dobiti kredit u bankama zbog svega nekoliko eura duga ili zato što se nalaze na crnoj listi neplatiša, kreditne kuće to ne uzimaju u obzir. Njihov način rada je puno liberalniji od rada banka i kod odobravanja kredita ne provjerava se kreditna sposobnost klijenata. Važno je samo da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja.

Prilikom ugovaranja kredita bez kreditne sposobnosti važno je uz ugovor koji se skida s internetskih stranica kreditnih kuća, priložiti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ovi su osnovni dokumenti potrebni, ukoliko klijent traži kredit bez kreditne sposobnosti do iznosa od 400 EUR. Ako je iznos veći od toga, potrebno je priložiti uza sve navedeno i bankovni izvadak te platne liste za posljednje tri plaće ili za mirovinu.

Krediti bez kreditne sposobnosti i za umirovljenike

Krediti bez kreditne sposobnosti mogu se zatražiti i ako ste umirovljenik. Najvažnije je da uredno podmiruju svoja dugovanja i primaju mirovinu. Čak i umirovljenici koji su zaradili inozemne mirovine, mogu zatražiti ovu vrstu kredita bez kreditne sposobnosti.

Klikom miša do kredita bez kreditne sposobnosti

Krediti bez kreditne sposobnosti dostupni su preko online usluga. Klijent ih može zatražiti tijekom vožnje tramvajem, iz ureda ili udobnosti vlastitog doma. Jednostavno se prijavi na internetske stranice kreditne kuće i u nekoliko koraka zatraži kredit bez kreditne sposobnosti.

Ako se pojave teškoće s prijavom, djelatnici će se javiti i pomoći vam da uspješno podnesete svoj zahtjev.

Sigurnost na prvom mjestu

Kod odabira kreditne kuće valja imati na umu da nemaju sve kreditne kuće odobrenje za rad odobreno od strane Hrvatske narodne banke. To bi potencijalno moglo rezultirati problemima jer takve kreditne kuće posluju bez potpisivanja ugovora i isplatom novca na ruke čime se ostavlja prostor za mimoilaženje zakona. Stoga prije nego li ugovorite kredite bez kreditne sposobnosti, istražite što koja kreditna kuća nudi i posluje li unutar zakona Republike Hrvatske.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (325 ocjena)

Home » Krediti bez kreditne sposobnosti