Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:48
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Krediti za prezadužene

Krediti za prezadužene – brzi onda kad je to najpotrebnije

Nedavni financijski trendovi pokazuju kako bez obzira na kraj krize i lagani porast BDP-a dugovanja građana još uvijek imaju tendenciju rasta, a financijski analitičari upozoravaju na još prisutan porast cijena osnovnih troškova života. Zbog ovakvih negativnih trendova, kao i zbog neplaćenih rata na kreditnoj kartici, nedozvoljenog minusa ili neplaćenih režija, mnogi moraju birati hoće li plaću ‘potošiti’ na nužne životne troškove i puko preživljavanje ili će pak pokriti nešto od spomenutih dugova i platiti zaostale režije; no izbor je, naravno, očit. Tako se birajući između plaćanja svakodnevnih potreba i podmirivanja mjesečnih obveza odabir iz očitih razloga svede na podmirivanje životnih troškova, dok drugi nameti, zapravo sasvim opravdano, padaju u drugi plan. Uglavnom se čini da je ‘prošao tek trenutak’ a jedna se neplaćena rata već pretvorila u dvije, minus je iz dozvoljenog otišao u nedozvoljeni crveni s rastom kamate, a kartične kuće nas podsjećaju da će nam morati ukinuti svoje usluge…

Krediti za prezadužene su odgovor na potražnju stanovništva

I tako dok napokon ne stigne obavijest da su nam neka od dugovanja prebačena ovršiteljima i da smo službeno, prezaduženi. Nakon toga ovršitelj ima zakonsko pravo naplatiti dugove ovršnog postupka, račun nam je blokiran, a ovrha se može vršiti nad pokretninama i nekretninama, određenim vrijednostima i plaći – a kad se čovjek jednom nađe u situaciji da ne zna kako pokriti dugove koji stalno rastu, jasno mu je da dalje može samo biti samo gore – dugovi se s dodanim kamatama kotrljaju i kao prijeteća gruda snijega… Ovo je vjerojatno najbolje vrijeme da se napravi analiza dugova i solidan plan za izlazak iz ove financijske noćne more prezaduženosti. Bitno je da što prije pronađete način kako dobiti kredit ili neka druga financijska sredstva kojima ćete spasiti nastalu situaciju. A vrlo je vjerojatno da ćete, jednom kad si priznate kako vam rashodi već neko vrijeme uvelike premašuju prihode, shvatiti da je vrijeme za kredit za prezadužene.

Krediti za prezadužene iz ponude nebankarskih kreditnih institucija

Većina nebankarskih kreditnih institucija je, svjesna negativnih trendova, u svoju ponudu uvrstila i model ‘Krediti za prezadužene’. Oni spadaju u brze, online kredite koji su; osim ako trebate više novca i dogovorite drugačije; uglavnom kratkoročni krediti s manjom svotom novca na kratak rok otplate. Kratkoročni krediti obično podrazumijevaju maksimalan iznos od 6 tisuća kuna na rok otplate od najviše pet mjeseci. No većini je u situacijama kada moraju tražiti kredit za prezadužene ipak najvažnija brzina – zato krediti za prezadužene spadaju među mobilne i brze, online kredite, koji će vam oduzeti minimalno vremena.

Kako do što bržih kredita za prezadužene

Za izdavanje kredita za prezadužene kreditne tvrtke traže minimalnu dokumentaciju koju možete prikupiti i poslati mailom u svega par sati, a od kad agenti zaprime dokumentaciju do isplate novca na vaš račun proći će svega 15-ak minuta. Za razliku od banke kreditna tvrtka koju izaberete neće tražiti da zadovoljite brojne uvjete i sakupite hrpu papirologije te tako trošite vrijeme dok vam kamate na dugovima rastu. Uglavnom ćete za kredit za prezadužene morati zadovoljiti i poslati tri uvjeta koje postavljaju kreditne tvrtke– presliku osobne iskaznice, dokaz o otvorenom tekućem račun bilo koje banke, te izvadak iz banke kojim potvrđujete uredna mjesečna primanja. Nemojte čekati da se neplaćene obveze nagomilaju do iznosa s kojima nećete moći izaći na kraj već poduzmite nešto još danas!

         
Ocjena: 4.5 / 5 (310 ocjena)

Home » Krediti za prezadužene