Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Mini krediti bez ovjere poslodavca

Mini krediti bez ovjere poslodavca

Zašto mini krediti bez ovjere poslodavca

Mini krediti bez ovjere poslodavca pružaju ekonomsku fleksibilnost koja nam je danas svima potrebna. Doći do 75 EUR, ili pak 4000 EUR bez bespotrebne papirologije, ali i bez ovisnosti o tom je li tvrtka u kojoj radite solventna, u određenim okolnostima može biti neprocjenjivo. No nije problem samo u likvidnosti tvrtke u kojoj radite; zbog beneficija poslodavca, odnosno manjih doprinosa koje na vas treba platiti državi (ali i mogućnosti lakšeg otpuštanja u slučaju da na vaše mjesto žele dovesti nekog drugog), nemali je broj zaposlenih na određeno vrijeme a kojima se ugovor stalno produžuje… Neki pak umjesto Ugovora o radu radnika zaposle preko Autorskog ugovora ili Ugovora o dijelu, čime umanjuju prihode namijenjene državi (doprinose), dok su neki poslodavci čak toliko inovativni da će, kad je god moguće iz navedenih razloga zaposliti nekog tko još studira preko Student servisa, radije nego diplomiranu, stručniju osobu… I upravo je ta inovativnost kojom se danas poslodavci osiguravaju od toga da se jednom nađu u situaciji da radniku npr. moraju dati otpremninu, ili kojom se pobrinu da umanje doprinose koje bi trebali uplatiti u državni proračun (a za naše! mirovinsko i zdravstveno), dovela je do toga da se u ponudi nađu krediti za one koji “rade ali kao da ne rade”. Jer, bez obzira na vaša stvarna primanja i likvidnost, nijedna vam banka bez Ugovora o radu neće odobriti ni mini kredit bez ovjere poslodavca; u kojoj isti svojim potpisom garantira uredno poslovanje firme, kao i to da niste pred otkazom, i da ćete, vjerojatno, istu plaću dobivati još neodređeno vrijeme.

Mini krediti bez ovjere poslodavca kao odgovor na potražnju radnika

Upravo zato treba obratiti pažnju na ponudu kredita čija je potražnja prepoznata od strane financijskih analitičara a koju su kreditne tvrtke realizirale; mini kredite bez ovjere poslodavca. Baš takav vam kredit treba ako ste se pronašli u gore navedenom, i to kao jedan od onih koji rade puno radno vrijeme i primaju plaću ali ni Ugovorom, kao ni jamstvom poslodavca to ne možete dokazati… Ako ste umirovljenik tada su za vas spremne pozajmice za umirovljenike. Mini krediti bez ovjere poslodavaca u Hrvatskoj se nude kod pojedine kreditne institucije a u većini se slučajeva radi o kreditu koji se brzo realizira online, i kojim se od klijenta ne zahtijeva nikakva dodatna ovjera koju bi poslodavaca u normalnim okolnostima trebao priskrbiti… Bez obzira na spomenute probleme, na tržištu je već neko vrijeme model mini kredita bez ovjere poslodavca, a uglavnom ga u nekoliko klikova možete realizirati i tako doći do potrebnih novčanih sredstava.

Ovjera poslodavca problem za nesolventne firme

Ne smijemo zaboraviti kako pojedini građani rade i u tvrtkama koje nisu solventne, a često i u isplati plaća kasne i po nekoliko mjeseci. U takvoj se situaciji zaposlenici spomenutih tvrtki mogu naći u većim financijskim problemima koje ne mogu riješiti preko obične banke, ali mogu putem nekih kreditnih tvrtki, i to podizanjem mini kredita bez ovjere poslodavca – s tim da je zajmodavcu (u ovom slučaju kreditnoj tvrtki) sasvim svejedno diže li klijent kredit zbog dugovanju za režije ili zbog zatvaranja tekućih obveza; u svakom su slučaju mini krediti, možemo slobodno reći, spas.

Mini krediti bez ovjere poslodavca popularni i u svijetu

Inače, mini krediti bez ovjere poslodavca u svijetu pa ni u Europi nisu nikakva novost pa u “razvijenim” zemljama zapada postoje već dugi niz godina. Dapače, mikrokreditiranje je svojevremeno i u slabije razvijenim dijelovima svijeta; u ovom slučaju u Indiji; bilo veliki poticaj malim ljudima da postanu – mali poduzetnici, i krenu u vode privatnog biznisa. Tamo su građani takve kredite uglavnom koristili da naprave biznis od nekog dijela poljoprivrede ili čak nekom vještinom koju imaju a zbog koje mogu svoje usluge mogu unovčiti; poput npr. šivanja odjeće, izrade suvenira, ili pak proizvodne mlijeka. Naravno, u tom se dijelu svijeta zaista radi se malim iznosima koji se dobivaju putem mini kredita, ali dovoljni su za pokretanje poslovanja. U razvijenom zapadnom svijetu mini krediti bez ovjere poslodavca (ali i s njom), prije svega služe za servisiranje tekućih obveza, te za dolazak do novca bez većeg gubitka vremena i/ili nepotrebnih troškova.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (591 ocjena)

Home » Mini krediti bez ovjere poslodavca