Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice novca bez zaloga

Pozajmice novca bez zaloga

Pozajmice novca bez zaloga označavaju vrstu kredita koja ne iziskuje dodatnu garanciju ili zalog. To znači da nije potrebno zalagati pokretnu ili nepokretnu imovinu u zamjenu za pozajmicu. Najčešće se isplaćuju novčane pozajmice u iznosu do 4000 EUR, a s maksimalnim rokom otplat do 18 mjeseci. S obzirom na male svote novca, nije potrebno ovjera javnog bilježnika. Najčešće se za pozajmice novca bez zaloga može aplicirati preko interneta, ali i preko SMS poruka.

Što su pozajmice sa zalogom?

Za razliku od pozajmice novca bez zaloga, one sa zalogom kako im samo ime govore, iziskuju garanciju da će dug biti vraćen. Kao zalog najčešće se koristi veće i manje vrijednosti poput nekretnina, vrijednih umjetnina i nakita. To je način da se financijska ustanova koja pozajmljuje novac osigura da će naplatiti dug zalogom u slučaju da klijent isti ne može vratiti u novčanom obliku. Zalog se koristi kao instrument naplate potraživanja.

Zalog nije potreban kod manjih iznosa

Pozajmice novca bez zaloga određene su relativno malim iznosima na kratak period povratka. Umjesto davanja zaloga, klijent se obavezuje ugovorom da će vratiti posuđenu svotu novca uz fiksnu ili promjenjivu kamatnu stopu, ovisno o kakvim je uvjetima riječ. Postupak je vrlo jednostavan, a dovoljno je tek predočiti osobnu iskaznicu i karticu tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, potrebni su i bankovni izvadak te platna odnosno mirovinska lista. Za manje iznose nije potrebna ni ovjera poslodavca. Dovoljno je tek da klijent koji potražuje ovu vrstu pozajmice redovito podmiruje svoja dugovanja i prima plaću odnosno mirovinu. U situaciji kada sami sebi kažete trebam novac odmah pozajmice novca bez zaloga mogu biti vaše rješenje.

Do pozajmice novca bez zaloga putem interneta

Najveća prednost pozajmice novca bez zaloga je izuzetno brza mogućnost odobrenja. Prijava se u većini slučajeva može podnijeti online ili preko SMS poruka, a slanje dokumentacije obavlja se putem e-maila. Pozajmnice sjedaju na račun isti dan u slučaju da je dokumentacija kompletna. Od dokumentacije banke i druge financijske ustanove najčešće zahtijevaju samo presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR, onda je uz obaveznu dokumentaciju potrebno priložiti i izvadak s bankovnog računa, platnu listu ili mirovinsku listu. Račun ne smije biti zaštićen ili u blokadi, a da bi se moglo aplicirati za pozajmicu, tražitelj treba imati redovita primanja u obliku plaće ili mirovine.

Brzo rješenje za hitne slučajeve

Pozajmice novca bez zaloga su brzo rješenje u slučaju hitnih situacija koje iziskuju brzi priljev novca poput nenadanih zdravstvenih troškova, sitnih renovacija u stanu, zatvaranja minusa na bankovnom računu, popravaka automobila ili majstorskih radova u stanu. Ove pozajmice su kratkoročne s rokom otplate najčešće od 15 do 90 dana, a mogući je i rok otplate do nekoliko mjeseci, ovisno o zatraženoj novčanoj svoti.

Koliko su brze pozajmice novca bez zaloga?

Isplata novca moguća je već za 15 minuta od dostave potpisane dokumentacije. To znači da novac od brze pozajmice sjeda na tekući račun u istom danu otkad ste ga zatražili što je osobito bitno u situacijama koje zahtijevaju hitnu intervenciju. S obzirom na brzinu dostupnosti novca i kratak rok otplate, kamate za ovu vrstu zajma su u prosjeku nešto više nego kod na primjer stambenih kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (198 ocjena)

Home » Pozajmice novca bez zaloga