Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 12:23
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Trebam novac odmah

Posuditi novac nije lako, ali u ponekim situacijama je neminovno. Naročito ako su u danom trenutku troškovi minimalni, a već s odmakom vremena nekontrolirano rastu. Takvim stvarima najbolje je doskočiti što prije. Najčešće su to situacije koje zahtijevaju hitne intervencije majstora u kući, kvar na računalu, nenadan put zbog obiteljskih problema i slično. I za situacije u kojima je novac potreban odmah postoje financijska rješenja. Sve su to stvari koje dovode čovijeka da se obrati za pomoć uz rečenicu trebam novac odmah!

Trebam novac odmah uz brze pozajmice

Brze pozajmice osmišljene su za takve slučajeve. Novac se isplaćuje u istom danu, a sve bez puno papirologije. Probudite li se ujutro i sami sebi kažete trebam novac odmah, skočite za svoj kompjuter. Tamo se brze pozajmice mogu zatražiti preko interneta, uz predočenje tek osnovnih dokumenata osobne iskaznice i kartice tekućeg računa. Kamate su u prosjeku od 5 do 10 posto, ali sve ovisi o trajanju roka otplate i količini novaca koje klijent traži.

Trebam novac odmah uz mikrokredite po kreditnim karticama

U ovom slučaju glavni instrument dobivanja kredita jest kreditna kartica. Riječ je o gotovinskom mikrokreditu po kartici koji je namijenjen isključivo korisnicima kreditnih kartica. Mikrokrediti se isplaćuju na tekući račun u kunama i otplaćuju u mjesečnim anuitetima. Kredit se otplaćuje zajedno s ostalim mjesečnim troškovima po kreditnoj kartici. Najčešće se odobrava bez instrumenata osiguranja i bez naplate naknade za odobravanje kredita. Ne provjerava se kreditna sposobnost, ali se pazi na urednost plaćanja klijenta. Isplaćuju se najčešće iznosi od 1000 do 25 000 kuna, a rok otplate varira od dva mjeseca sve do dvije godine. Isplata u prosjeku ide već isti ili sljedeći dan ovisno o visini zatražene svote. Uz mikrokredite više nećete odlaziti drugima s rečenicom, trebam novac odmah!

Popularni minus ili prekoračenje po tekućem računu

Banke svojim klijentima kojima je novac potreban odmah omogućuju i minus na tekućem računu. Prekoračenje po tekućem računu ovisi o visini redovitih mjesečnih primanja vlasnika tekućeg računa i može varirati ovisno o plaći odnosno mirovini. Lako je dostupan i ne iziskuje posebno odobrenje, ali ima nešto višu kamatnu stopu od drugih nenamjenskih kredita.

Opcija isplata kredita danas

Postoji i opcija posuđivanja novca izravno s bankomata, a mini kredit se otplaćuje na rate uz jednokratnu naknadu, tako da je ovo još jedna dobra opcija trebate li novac odmah. Ova je opcija nalik na prekoračenje minusa na tekućem računu, s time da klijent dobiva željenu svotu novca, naravno u manjem iznosu i plaća jednokratnu naknadu. Riječ je o različitim opcijama koje banke nude u svojoj lepezi proizvoda, a koje omogućuju pozajmice u manjim svotama novca u slučaju hitnih situacija. Riječ je o svotama do svega nekoliko tisuća kuna koje se najčešće koriste za pokrivanje neplaniranih troškova.

Trebate novac odmah – nije potrebna dodatna dokumentacija

Najveća prednost navedenih opcija jest ta što se za gotovo sve može aplicirati preko interneta. Dovoljno je tek ispuniti online prijavu i predočiti osobnu iskaznicu te karticu tekućeg računa. Banke i druge financijske institucije za manje svote novca koje se isplaćuju u roku jednog dana ne traže puno papirologije. Ako je iznos veći od 3000 kuna, obavezno se dostavlja i izvadak s bankovnog računa te platna ili mirovinska lista. Treba imati otvoren tekući račun na kojem se vidi da klijent ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Račun ne smije biti blokiran niti zaštićen, odnosno treba biti vidljivo da klijent uredno podmiruje svoja dugovanja.

Osim što se zahtjevi mogu podnijeti online, jednako tako sve više banka i financijskih ustanova nudi opciju slanja SMS poruka. Princip je isti samo što se sve može obaviti preko mobilnog telefona.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (398 ocjena)

Home » Trebam novac odmah