Koji iznos trebate?

300 kn 10000 kn

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 16.10.2021 u 09:30
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn, uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako nabaviti novac

Kako nabaviti novac od kreditne tvrtke

Mnogi su, iz raznih razloga, u nekom periodu života bili u situaciji da se pitaju kako nabaviti novac – i dok su neki trebali neku vrstu pozajmice ili iz egzistencijalnih razloga, drugima je posudba trebala za uređenje stana, plaćanje nagomilanih režija, izlazak iz minusa, reprogramiranje već postojećih kredita i, kako se često kaže, da počnu od nule… S obzirom na gotovo desetljeće dugu krizu, bez obzira na njezin kraj i rast BDP-a po prvi put u toliko vremena, mnogi će se još dugo oporavljati od ovog zadnjeg desetljeća. Nije čudno zato da se toliko ljudi svakodnevno pita kako nabaviti novac; godine krize su iscrpile naše financije, mnogi su ostali bez posla a oni koji nisu uglavnom rade da podmire osnovne potrebe – gotovo sve osim toga, za veliku većinu građana, postalo je luksuz.

Što kada banke više nisu mjesto gdje možemo nabaviti novac

Većina, naravno, nema baš puno opcija i mjesta na kojima bi mogli nabaviti novac pa ostaje pozajmica, tj. kredit. I sve bi bilo idilično da veliki broj onih kojima treba kredit nije već prezadužen, u blokadi, bez posla ili na “crnoj listi” banaka. A budući da banka ima stroge uvjete za izdavanje kredita, spomenutima ostaju takozvane financijske i kreditne kuće. Srećom, mnoge od njih imaju odgovor na pitanje Kako nabaviti novac, pa su svoje uvjete za kredite i pozajmice prilagodili današnjim potrebama, tj. potrebama onih koji najviše trebaju posudbu a ne mogu se obratiti bankama jer ne ispunjavanju neki od njihovih uvjeta. Kod takvih tvrtki mogu se zatražiti najbrži krediti koji se isplaćuju već unutar jednog dana.

Kako nabaviti novac ako ne ispunjavate uvjete banaka

Zato će upravo od njih tražiti kredit ili pozajmicu svi koji ne znaju kako nabaviti novac, i to iz potpuno jasnih razloga; naime u spomenutim kreditnim kućama novac mogu dobiti bez obzira na to nalaze li se na crnoj listi banaka, ali i neovisno o tome kakav im je status u HROK-u, Hrvatskom registru obveza po kreditima.

Možda nekima izgleda da je jednostavnije novac posuditi od poznanika, no koliko se god jednostavnim to činilo, često može izazvati bespotrebne nelagode i neugodnosti. Činjenica je kako nikome, ni najbližem rodu kao ni najboljim prijateljima, nije svejedno kada ih upitamo za pozajmicu, a nama pak često nije svejedno odgovarati na pitanja za što nam treba i slično. A sigurno ne želimo nikog bliskog dovesti u neugodnu situaciju… Zato je nabaviti novac najjednostavnije i najdiskretnije preko kreditne tvrtke čije uvjete ispunjavamo. Osim što su najjednostavnije, takve su pozajmice često i najbrže jer većina spomenutih tvrtki ima modele kredita i pozajmica gdje novac koji trebamo na naš račun sjeda i 15 minuta od odobrenja. noj situaciji i treba im novac što prije. Kreditne tvrtke pružaju i brojne druge usluge u svojim modelima kredita pa nude spomenute brze, ekspresne kredite, sms kredite, kredite koje podižemo on line, gotovinske kredite manjeg ili većeg iznosa, kredite do kojih možemo bez obzira na HROK i crnu listu, čak i kredite na preostali dio primanja, odnosno kredite za one kojima su dvije trećine plaće već pod kreditnom obvezom. Sve su ovo samo neki od razloga zašto su nam kreditne kuće najbolja opcija kada ne znamo kako nabaviti novac; ne samo da ga je moguće nabaviti već ga je moguće nabaviti u jednom danu i bez ispunjavanja svih uvjeta banaka, ali i bez komplikacija na koje u bankama nailazimo.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (262 ocjena)

Home » Kako nabaviti novac