Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

kreditni oglasnik

Kreditni oglasnik

Oglasi o kreditima, pozajmicama, zajmovima u posljednjih su godina na svakom koraku. Pronalazimo ih na rasvjetnim stupovima, sjedištima tramvaja, u poštanskim sandučićima… Oglasi iskaču na svakoj drugoj internetskoj stranici. Kreditni oglasnik na jednom mjestu objedinjuje sve oglase vezane za kreditiranje. U kreditnom oglasniku mogu se pronaći različiti načini kreditiranja, od ekspresnih i online varijanti do mini kredita bez zaloga.

Kreditni oglasnik osmišljen je tako da bude pristupačan i kreditnim kućama i potencijalnim klijentima. On omogućuje brzo i jednostavno pretraživanje željenog. Može se izabrati kategorija po kojoj se želi pretraživati pa se tako na primjer može sortirati po lokaciji, vrsti željenog kreditiranja ili po ključnom pojmu. To uvelike olakšava pronalazak različitih vrsta ponuda koja najviše odgovaraju vašim željama i potrebama.

Kreditni oglasnik omogućuje jednostavan pristup najvećem broju oglasa

Kod pretraživanja kreditnog oglasnika valja imati na umu da pretraženo ne treba uzimati zdravo za gotovo. Sam kreditni oglasnik nije odgovoran za objavljeni sadržaj, ali navodi kako svi koji objave oglas podliježu zakonima Republike Hrvatske. Ipak, prije nego li se odlučite za bilo kakvu ponudu, provjerite legitimnost kreditne kuće. Naime, opreza nikad dosta. Usporedno s razvojem tržišta, raslo je i crno tržište koje omogućuje brzu isplatu novca. U hitnim situacijama to zvuči i više nego li privlačno, ali može biti izuzetno opasno. Ako se novac isplaćuje na ruku, nema pisanih tragova što otvara mogućnosti za raznorazne prevare.  

Recenzije oglasa olakšavaju odabir kredita

Od velike pomoći su i recenzije koje se nalaze ispod oglasa u kreditnom oglasniku. Stvarni korisnici pišu svoja iskustva koja mogu pomoći svima onima koji su neodlučni ili nisu sigurni koja je najbolja opcija za njih. Pozitivna iskustva jednako kao i negativna mogu donijeti prevagu  kod odabira. Ali i njih treba uzeti s rezervom i provjeriti odabranu kreditnu kuću na internetskim stranicama Hrvatske narodne banke ili na tražilici sudskog registra.

Kreditni oglasnik: Kredite prilagodite svojim potrebama

Prilikom pretraživanja ponuda u kreditnom oglasniku važno je na umu imati vlastite želje i mogućnosti. Ono što odgovara nekome drugome, ne mora nužno odgovarati i vama. Najprije treba napraviti financijsku analizu kako biste vidjeli koliko točno novca imate, a koliko trošite. Iako zvuči kao sasvim banalna stvar, ljudi često nisu svjesni svojih mogućnosti. Na kraju ih posudba odvede u veće dugove umjesto da stvari dovedu u red.

Prije donošenja bilo kakve odluke, važno je vidjeti koliko vam novca curi na neočekivanim mjestima. Taj isti novac može se iskoristiti za otplatu rate kredita, zajma ili pozajmice.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (528 ocjena)

Home » Kreditni oglasnik