Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kupnja jamstva

Kupnja jamstva

Kod dobivanja kredita u današnje vrijeme je često najteže naći jamce. Dobra vijest je da i bez jamaca možete dobiti kredit, jer je omogućena kupnja jamstva. Raspitajte se o svim uvjetima takvoga kreditiranja i nemojte se više ni mučiti i gubiti vrijeme tražeći jamce. Osiguranje će pokrivati vaše jamstvo, a kupnja takvoga jamstva će ubrzati realizaciju kredita koji vam je potreban. Sve je čisto, brzo i efikasnu i vi do novca dolazite čak prije nego što ste se nadali. Mnogi naši klijenti su iskoristili takvu vrstu jamstva, pa vam savjetujemo da i vi iskoristite takvu mogućnost, kad vam je već dostupna.

Kredit vam je odobren, ali jamci su vam otkazali – kupnja jamstva

Dogodilo se da su vam prijatelji pristali biti jamci i kredit vam je već odobren, ali su se predomislili i sad ste u problemu. Dođite, k nama, zamijenit ćemo vaše kolebljive i nedosljedne jamce kupnjom jamstva i vi ćete vaš kredit ipak realizirati. Upravo zbog takvih i sličnih slučajeva je i omogućena kupnja jamstva, a kad već postoji, iskoristite je. Dakle kad vam prijatelji, kojima ste nekada vi bili jamac i očekivali ste uslugu za uslugu, okrenu leđa, nemojte biti malodušni. Predajte zahtjev za kredit uz kupnju jamstva i ipak dođite do novca koji vam je potreban. Idemo na ruku našim klijentima u takvim slučajevima, jer naš cilj je zadovoljan klijent.

Kako osigurati jamstvo bez jamaca? – kupnja jamstva

Kontaktirajte nas i dobit ćete sve detalje informacije o tome kako se provodi kupnja jamstva. Katkada je to jedini način da dobijete kredit koji vam je potreban. Mnogi naši klijenti su presretni što se jamstvo kredita može kupiti, pa ne moraju moljakati prijatelje i rodbinu, jer u pravilu dobiju izgovore da ne mogu biti jamci. Ovo je čisto, jednostavno i profesionalno i kupnjom takvog jamstva ubrzavate odobrenje vašeg zahtjeva za kredit i samu realizaciju kredita. Zapravo takva mogućnost kupljenog jamstva olakšava život mnogim tražiteljima kredita. Mnogi su tu mogućnost već iskoristili, iskoristite je i vi.

Utječe li kupnja jamstva na visinu kredita?

Dođite svom osobnom bankaru i dobit ćete sve potrebne informacije. Napravit će vam sve kalkulacije i izračune i pomoći vam da nađete najpovoljnije i najprihvatljivije rješenje. Zato je kupnja jamstva korisna, jer možete tako dobiti kredit po mjeri svojih potreba i mogućnosti, a bez kupljenog jamstva ne bi dobili nikakav kredit. Svom osobnom bankaru možete postaviti sva pitanja koja vas muče i pitati za sve detalje koje ne razumijete. Prvo se dobro raspitajte, pa onda odlučite, ali jedno vam treba biti jasno, a to je da bez jamstva nema kredita, a kupnja jamstva brzo donosi realizaciju kredita i novac u vaše ruke.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (370 ocjena)

Home » Kupnja jamstva