Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit Erste

Nenamjenski kredit Erste

Nenamjenski kredit Erste – idealan za svaku primjenu

Svi mi imamo snove ili ideje koje bi vrlo rado htjeli pretvoriti u stvarnost. Bilo da želite si kupiti novi auto ili želite započeti svoj vlastiti posao, nenamjenski kredit Erste će vam pomoći u tome. Ujedno, oni su odlična solucija kada vam hitno treba dodatan novac kako biste riješili neugodne financijske situacije. Njihovi nenamjenski krediti su idealni za svaku prigodu. Oni vam omogućuju da nikad brže i jednostavnije dođete do potrebnih sredstava koji će vam pomoću u ostvarenju i velikih i malih snova.

Nenamjenski kredit Erste – za zaposlenike i umirovljenike

Jedno od mnogih prednosti Erste nenamjenskog kredita je činjenica što su dostupni i za zaposlene i za umirovljene. Dovoljno je samo da imate redovne mjesečne prihode u obliku plaće ili mirovine, te otvoren bankovni račun kako biste se mogli prijaviti za njihov kredit. Veliki broj građana današnjice odlučuje se na nenamjenski kredit Erste jer im omogućuju raspolaganju dodatnim financijskim sredstvima, što je odlična alternativa za slučajeve kada morate riješiti neka prošla dugovanja, te za bilo koje druge pothvate koje zahtijevaju poveću svotu novca.

Nenamjenski kredit Erste – online zahtjevi

Svoj nenamjenski kredit Erste od sada možete zatražiti i online. Kada se odlučite da vam treba kredit, više ne morate posjetiti poslovnicu banke, već možete iz udobnosti vašega doma obaviti prve korake koje vode prema realizaciji vašega kredita. Na njihovoj web stranici možete pronaći online obrazac zahtjeva za kredit za kojeg vam neće biti potrebno više od 15 minuta da ga popunite. Sve što trebate je odrediti iznos kredita i rok otplate, te potom navedete svoje osobne podatke. Nakon što ste im poslali ispunjeni obrazac, oni će potom procijeniti vašu kreditnu sposobnost i analizirati vaš zahtjev, te će u najkraćem mogućem roku stupiti s vama u kontakt vezi odobrenja.

Nenamjenski kredit Erste – kredit za sve vaše potrebe

Nenamjenski kredit Erste predstavlja odličnu financijsku opciju za rješavanje prošlih dugovanja, daleka putovanja, bitni životni događaji, uređivanje vašega doma, kupovina auta ili plaćanje školarine. Ujedno možete ovaj kredit koristi kada vam treba dodatna potpora za bolju financijsku stabilnost ili kada vam mjesečni prihodi ne mogu podmiriti svakodnevne troškove, u tome vam kredit može znatno pomoći. Nenamjenski krediti su postali jako popularni među građana zbog svoje praktičnosti, jednostavnoj proceduri, te i zbog lakog odobrenja. Svakome od nas se mogu dogoditi neplanirane financijske situacije u kojemu nam pod hitno trebaju sredstava. U takvom slučaju, nenamjenski krediti vam mogu jako dobro poslužiti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (597 ocjena)

Home » Nenamjenski kredit Erste