Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Nenamjenski kredit PBZ

Nenamjenski kredit PBZ

Kao ljudi ovoga vremena svatko od nas se može naći u situaciji kojem se nismo nadali. Jedna od takvih situacija mogu biti neplaćeni računi koji su vam se nakupili, troškovi popravka krova kuče ili registracija vašega automobila. No, ne mora sve biti crno. Možda želite uložiti u nešto, kao renovacija kuhinje, putovanje u egzotičnu zemlju ili želite si priuštiti novo vozilo. Koji god da je vaš razlog zbog čega vam je potrebno više financijskih sredstava, najbitnije je kod koga mislite ugovoriti vaš kredit. Da ne morate dugo tragati, vama odmah dajemo odgovor na vaše pitanje, a to je nenamjenski kredit PBZ. Najbolje rješenje za svaku financijsku situaciju je nenamjenski kredit PBZ.

Nenamjenski kredit PBZ – za sve građane i umirovljenike

Nenamjenski kredit PBZ je dostupan za sve građane što uključuje i umirovljenike, za koje postoje posebne pogodnosti prilikom ugovaranja. U banki možete vidjeti izbor raznih nenamjenski kredit PBZ. Imate nenamjenski kredit, nenamjenski kredit uz CPI te nenamjenski kredit za umirovljenike.

Nenamjenski kredit PBZ – brza realizacija i isplata kredita

Prilikom ugovaranja nenamjenski kredit PBZ sami možete odrediti koliki vam iznos kredita vam je potrebno te odaberite valutu, datum te način otplate kredita odnosno rok isplate kredita koji vam najviše odgovara. Nenamjenski kredit uz CPI je kredit koji se ugovara uz policu osiguranja korisnika toga nenamjenskog kredita, te se im nudi zaštita u slučaju nemogućnosti plaćanja kredita. Za nenamjenske kredite za umirovljenike mogu realizirati kredit u eurima bez jamaca i depozita. Vaš nenamjenski kredit PBZ možete ugovorite već danas u bilo kojoj poslovnici banke koja je vama najbliža. Sva potrebna dokumentacija koja će vam pritom biti potrebna za ugovaranje nenamjenski kredit PBZ možete pronaći na njihovoj web stranici.

Nenamjenski kredit PBZ – ugovorite već danas

Prilikom situacija gdje vam je potrebno više financijskih sredstava nego što trenutno imate, zadnja opcija nam je pitati nekoga za pomoć. Nikome nije ugodno zamoliti da nam nekog uskoči s novcem.  Stoga najbolja solucija za to da izbjegnete takvu neugodnost vam je nenamjenski kredit PBZ . Nenamjenski kredit PBZ je brzo i povoljno rješenje financijskih potreba, bilo da se radi o servisu automobila, otplaćivanje školarine ili dugovanje, oni su uvijek tu za vas kada vam god treba dodatna pomoć. No, nenamjenski kredit PBZ možete jednako tako iskoristiti i za druge stvari, ne samo za rješavanje financijskih situacija. Za primjer možemo navesti godišnji odmor s obitelji, selidba u drugu nekretninu ili plaćanje tečaja na učilištu. O čemu god da se radi vaša potreba za kreditom, znate da uvijek možete računati na nenamjenski kredit PBZ.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (264 ocjena)

Home » Nenamjenski kredit PBZ