Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

On line kredit

On line kredit

On line kredit ocjena

Kredit ocjena, poznata kao i kreditni rejting, je broj koji reflektira vašu vjerojatnost za otplatu dobivenog kredita. Kreditori, poput banaka i kompanija koje izdaju kreditne kartice, će pogledati vašu kreditnu prošlost prilikom izračuna vaše kredit ocjene. Vaša kreditna prošlost će im definirati rizik od davanja kredita vama.

Što imate veću kreditnu ocjenu, veće su vam šanse za dobivanjem kredita i to po najpovoljnijim kamatnim stopama. Vaša kreditna ocjena također utječe i na povećanje šansi za dobivanjem kreditnih kartica, pozajmica, hipoteka. Isto tako ako imate veću kreditnu ocjenu lakše ćete financirati automobil, mjesečne režije, isto tako ćete lakše dobiti mobilni ugovor itd.

Ukoliko vam se ne da ili niste u mogućnosti otiđi direktno u poslovnicu banke ili nekog drugog kreditora, onda je za vas rješenje online procjena. On line kredit ocjena ima istu važnost i kao kreditna ocjena koja se dobije u samoj poslovnici. Prilikom on line procjene kreditne ocjene, u priloženi obrazac unesite sve parametre koje od vas zatraži kreditor koji nudi online procjenu kreditne ocjene.

Ukoliko imate nekakvih nepoznanica o tome što je to on line kredit ocjena, pošaljite upit odabranom kreditoru sa svim pitanjima koja vas zanimaju vezan za to.

On line kredit kartice

Prošlo je vrijeme kada su jedini načini za dobivanje kreditne kartice bili odlasci u poslovnicu banke ili slanje papirnate prijave poštom. Sada, mnogi ljudi traže on line kredit kartice. Točnije koriste online način za dobivanje kreditne kartice.

Online prijave za dobivanje kreditne kartice funkcioniraju na način da ispunite sve zatražene parametre i nakon toga, ukoliko zadovoljite uvjete, vaša prijava bude brzo prihvaćena, u svega nekoliko minuta. Neki pojedinci ovaj način kritiziraju zbog njegove velike pojednostavljenosti. S obzirom da taj proces i je vrlo jednostavan, lako vam se može dogoditi da dobijete kreditnu karticu koja ne odgovara vašim afinitetima.

Prilikom odabira on line kredit kartice morate znati svoj kreditni rejting, kako bi znali koju kreditnu karticu možete koristiti. Također odaberite kreditne kartice sa uvjetima otplate koji najviše odgovaraju vašem financijskom stanju, jer lako se može dogoditi da sa kreditnom karticom možete generirati dugove koje kasnije nećete moći otplaćivati. Za dodatna pitanja se raspitajte kod davatelja kreditnih kartica, kojeg ste sami odabrali, jer on će vam dati najrelevantnije informacije.

On line kredit kartično plaćanje

U suvremenom dobu svaku financijsku transakciju koju obavite osobno, možete obaviti i putem online-a bez da izlazite iz svog doma. Jedna od najčešće korištenih načina je on line kredit kartično plaćanje. U nastavku teksta vam donosimo kako se koristi on line kredit kartično plaćanje.

Kako bi uspješno proveli online plaćanje uz pomoć kreditne kartice, potrebno je ispuniti pet koraka koji će se navesti u tekstu. Kada odaberete artikl koji želite kupiti putem onlinea, unesite adresu na kojoj želite da se taj artikl dostavi. Navedena adresa će utjecati na ukupnu cijenu artikla. Nakon toga, odaberite kreditnu karticu kao način plaćanja.

U navedenoj opciji odaberite vrstu kreditne kartice koju koristite. Nadalje, unesite i svoje osobne podatke koji se nalaze na vašoj kreditnoj kartici. Isto tako unesite i adresu na kojoj primate račune za svoju kreditnu karticu. To može biti poštanska adresa ili e-mail adresa. Kada unesete sve potrebne informacije koje se traže od vas, tada morate verificirate te iste podatke kako bi se transakcija uspješno provela.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (455 ocjena)

Home » On line kredit