Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:19
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Online pozajmica

Online pozajmica

Online pozajmica i kako se prijaviti za njih

Ako ste i vi jedna od osoba koja živi od plaće do plaće, onda svakako znate kako jedan hitan slučaj može negativno utjecati na vašu financijsku situaciju. To mogu biti problemi vezani uz vaš automobil, problemi sa iznenadnim povećanjem režija ili u najgorem slučaju problemi vezani uz neku bolest.

Osiguranje brzog priljeva novca za navedene probleme može biti izuzetno teško. Najbolje rješenje u ovim situacijama, svakako su online pozajmice. Ako ne znate što su to online pozajmice i kako se prijaviti za njih, onda pročitajte ovaj tekst jer u njemu vam donosimo sve o tome što su to online pozajmice i kako se prijaviti za njih. Online pozajmica nudi veliki broj davatelja pozajmica, koji koriste ovu vrstu pozajmica kako bi što prije pružili uslugu svojim korisnicima.

Potražite na internetu davatelja online pozajmica koji vam najviše odgovara i to zbog uvjeta koje nudi oko otplate tih istih pozajmica, ali i kamatnih stopa koje nudi. Kada to napravite, na njihovoj Internet stranici ispunite obrazac za prijavu dobivanja online pozajmice. Ukoliko zadovoljavate sve uvjete koje je postavio davatelj pozajmica kojeg ste vi odabrali, onda očekujte u kratkom roku isplatu te iste pozajmice na svoj račun.

Online pozajmica za studente

Student ste i vaši studentski planovi uključuju odlazak na ljetni seminar ili možda nekakvo dodatno online učenje, onda svakako trebate imati osiguran novac kako bi to mogli platiti. Većina studenata, uz svoje redovno studiranje, radi neku vrstu studentskog posla, kako bi si mogli platiti određene životne troškove.

S obzirom da zbog zgusnutog rasporeda predavanja ne uspijevaju raditi puno radno vrijeme, to uzrokuje malu mjesečnu zaradu s kojom ne mogu platiti iznenadni veliki trošak. S obzirom na gore navedeno, studenti koji se nađu u takvoj poziciji uvijek mogu zatražiti online pozajmica kako bi ispunili svoje studentske planove. Online pozajmica za studente posebno su osmišljene za njih i njihove financijske mogućnosti. Prilikom prijave za online pozajmice, svakako razmotrite svoje financijske mogućnosti i posudite pozajmicu u visini svojih mogućnosti. Ne dovedite se u situaciju da zapadnete u dugove tijekom studiranja. Online pozajmice za studente su tu kako bi im olakšali samo studiranje i studentski život, a ne kako bi ga otežale.

Online pozajmica za posao

Online pozajmica za posao su postale popularan način financiranja u zadnjem desetljeću, obzirom da su banke smanjile financijsku potporu za male poslove. Uz pomoć algoritama i tehnologije, davatelji online pozajmica za posao analiziraju tradicionalne kreditne standarde, kao naprimjer osobne kreditne bodove i protok novca. Isto tako mogu u toj istoj analizi koristiti netradicionalne načine, kao što su društvene mreže i online korisničke recenzije.

Kao rezultat te analize mogu ponuditi brže i lakše pristupe novcu nego tradicionalni davatelji zajmova, poput banaka. Trošak posudbe, često je veći za online pozajmice, nego kod drugih vrsta pozajmica. Ako je ste tek pokrenuli svoj posao, vrlo vjerojatno ćete puno teže dobiti ovakvu vrstu pozajmice. Zbog toga ćete morati razmotriti druge izvore financiranja.

Ali ako vaš posao traje minimalno godinu dana i hitno vam treba novac, onda je ova vrsta online pozajmice ideala za vas. Proučite uvjete koje nude svi davatelji ovakvih pozajmica i odaberite onog za kojeg smatra da daje najbolje uvjete za vaš posao i za vaše afinitete.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (248 ocjena)

Home » Online pozajmica