Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Dubrovnik

OTP banka Dubrovnik

OTP banka stalno širi i unapređuje svoje poslovanje kroz osnivanje podružnica i poslovnica širom Hrvatske. Tako smo stigli i u vaš grad.  Bilo da otvarate privatni, osobni račun, žiro račun ili poslovni račun za svoju djelatnost ili tvrtku, OTP banka Dubrovnik je prava adresa za vas. Ako ste stalni klijent možete računati na neke redovne i prigodne olakšice. Kao stalni korisnik bankarskih usluga, lakše ćete dobiti kredit kada vam zatreba. OTP banka Dubrovnik nagrađuje odanost svojih stalnih klijenata na razne načine, naročito ako trebate kratkoročnu brzu pozajmicu. Vi vjerujete nama, mi vjerujemo vama, povjerenje za povjerenje.

Internet bankarstvo OTP banke – OTP banka Dubrovnik

Internet bankarstvo nije više samo privilegija i tehnička olakšica korisnicima, nego potreba čak nužnost modernog načina života. OTP banka Dubrovnik savjetuje svim svojim klijentima da ugovore i uslugu Internet bankarstva, koja štedi vaše vrijeme, vaš novac i vaše živce. Kod plaćanja računa Internet bankarstvom ne plaćate nikakve provizije, kao ni kod prebacivanja novčanih sredstava sa jednog računa na drugi. Novčane transakcije i platni promet po vašem računu, preko Internet bankarstva možete obavljati u svako doba dana i noći, kad vi imate vremena za to. Ne morate nikuda ići, gubiti vrijeme, stajati u redovima, sve obavljate iz vlastitog doma.

Krediti OTP banke – OTP banka Dubrovnik

Dajemo sve vrste kredita uključujući i kupovinu vozila i plovila na lesing. Naravno da odobravamo i druge vrste namjenskih i nenamjenskih kredita. Uz kratkoročne, brze pozajmice i nenamjenske gotovinske kredite možete zatražiti: Stambeni krediti ili kredit za adaptaciju ili gradnju, zatim kredit za umirovljenike ili studentski kredit, refinanciranje postojećeg kredita, kredit za OPG proizvođače, poslovni krediti za proširenje poslovanja, a tu su i krediti za druge namjene, prilagođeni vašim potrebama, planovima i mogućnostima.  OTP banka Dubrovnik će rado sudjelovati u vašem poslovnom i privatnom uspjehu, a i vi ćete biti zadovoljni.

Bankomati OTP banke  – OTP banka Dubrovnik

Kao što širimo mrežu svojih poslovnica i podružnica, tako širimo i mrežu bankomata gdje god imamo svoje poslovnice i podružnice. Ako ste stalni korisnik bankarskih usluga, imate svoje račune kod nas i trebate brzu gotovinu koristite bankomate. Bez obzira da li ste u svom gradu ili u nekom drugom gradu, na putovanjima uvijek koristite OTP bankomate, jer jedino na njima možete dizati svoju gotovinu bez provizije na iznos koji dižete. Ne ostavljajte skupe provizije na bankomatima drugih banaka, ne rasipajte svoj, teško stečeni novac. Uvijek kad trebate brzu gotovinu, pronađite najbliži OTP bankomat, jer vam je takvo podizanje gotovine najisplativije.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (485 ocjena)

Home » OTP banka Dubrovnik