Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Osijek

OTP banka Osijek

Za važne stvari u životu morate donijeti ispravne odluke i pametne izbore. Ako ste odlučili da vaša banka bude OTP banka Osijek donijeli ste najbolju životnu odluku. Bit ćemo vaš partner u svima vašim poslovnim i privatnim planovima i projektima vaš najbolji, najpouzdaniji i najsigurniji partner.. Ne možete pogriješiti sa OTP bankom, mi smo na vašoj strani i kad vam u životu ide sve ide od ruke, ali i kriznim momentima kad vam zatreba novac. Zadovoljni klijenti su najbolja preporuka i reklama.

OTP banka krediti – OTP banka Osijek

Za realizaciju bilo kojeg krupnijeg plana ili projekta trebate kredit, a u tome je OTP banka Osijek vaš najbolji, najpouzdaniji i najsigurniji partner. U ponudi imamo širok spektar kredita; kratkoročnih, dugoročnih, namjenskih i nenamjenskih gotovinskih, stambenih, hipotekarnih, kredita za OPG-e, kredita za umirovljenike, poslovnih kredita do onih brzih kratkoročnih pozajmica. OTP banka Osijek misli na potrebe i mogućnosti svih svojih klijenata i svi korisnici su jednako važni. Napravit ćemo kreditni plana za vas po mjeri vaših potreba i mogućnosti, a vaš osobni bankar će vas informirati o svim detaljima i savjetovati vam najpovoljniju opciju za vas.

OTP banka leasing – OTP banka Osijek

Kupujete osobni automobil, transportno vozilo ili neki stroj, vama će biti najzanimljivija i najpovoljnija opcija kupovine na leasing. OTP banka Osijek nudi najpovoljnije kupovine vozila i strojeva na leasing.  Auto trebate, a nemate gotovine. Izaberite OTP banka leasing i kupite ono što će trajati i poslužiti svojoj scrsri. Bit ćete jako zadovoljni, jer uz plan otplata možete izabrati upravo onaj model koji ste željeli. OTP banka Osijek će vam omogućiti takvu kupovinu na leasing, a ulaganje u novo vozilo je ulaganje u sigurnu budućnost. Ako nemate gotovine, a trebate auto, leasing je za vas najpovoljnija opcija, OTP banka Osijek će vas posjesti za volan vašeg novog automobila.

Internet bankarstvo – OTP banka Osijek  

Ako ste stalni klijent, svakako preporučujemo da ugovorite opciju Internet bankarstva koja će vam uštedjeti puno novca, vremena i živaca. Uz Internet bankarstvo vam više vremena ostaje za one važne stvari u vašem životu. OTP banka Osijek uz Internet bankarstvo osigurava i odličnu korisničku podršku, odgovore na sva pitanja i kvalitetne i stručne savjete.  Plaćanje računa i sve druge novčane transakcije obavljate bez provizije, kao i dizanje gotovine na bankomatima OTP banka Osijek. Danas je Internet bankarstvo opcija bez koje ne možete, ako je vaše vrijeme točno isplanirano i isprogramirano.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (519 ocjena)

Home » OTP banka Osijek