Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka poslovnice

OTP banka poslovnice

Bankarske poslovnice uvijek imaju svoj osobni imidž. Znate već i sami. U onu poslovnicu pored doma ne idete jer unutra prezagušljivo. Poslovnica kod posla nije odabir jer Vas gnjavi onaj lik da izađete s njim van. Poslovnica je mjesto gdje se u miru možete pozabaviti Vašim financijama uz savjete stručnjaka i ljudi kod kojih ste Vi odlučili čuvati svoj novac. OTP banka poslovnice napravljene su baš u tom štimungu – da klijentima unutra bude ugodno i da se osjećaju sigurno. NItko ne voli ići u banku, to svi znamo – ali ipak lijepo je kad se već tamo pojavite da imate osjećaj da je sve po Vašoj mjeri.

OTP banka poslovnice – poslovnica za Vas

OTP banka poslovnice razlikuju se jedna od drugih. Svaka je rađena zasebno i cilj je omogućiti klijentima da se dobro osjećaju. Čistoća i higijena su obaveza, sigurnost je na prvom mjestu, a prostranost obavezna. Bankovne poslovnice više nisu mjesta gdje moraju stajati policajci. Ovo je sada mjesto gdje se događa posao. Vaš novac i Vaše financije teško su steknute Vašim radom i naporom stoga je normalno očekivati da se poštuje Vas i Vašu odluku o suradnji s određenom bankom. OTP banka poslovnice stoga će uvijek biti po Vašoj mjeri.

OTP banka poslovnice – prisutne u cijeloj Hrvatskoj

Gdje možete naći OTP banka poslovnice? Pa posvuda. U velikim gradovima naći ćete na zelene boje OTP banke u svakom kvartu. Od centra do periferije. Gdje god da prođete lako ćete naći OTP. U manjim gradovima OTP banka poslovnice prisutne su u centru. OTP veliku je pozornost odvojio na otvaranje poslovnica u svakom kutku Hrvatske. Živite u manjem mjestu na selu? Ne brinite jer već u prvom većem mjestu do Vas OTP ima svoju poslovnicu. Otoci su također pokriveni pa ako planirate ovo ljeto svratiti na Jadran, možete biti sigurni da ćete imati direktan pristup svojim financijama. Tamo gdje nema OTP banka poslovnice, sigurno će biti bankomat. Stoga ne brinite previše kad je u pitanju poslovnica – gdje god se nalazili, OTP je blizu.

OTP banka poslovnice – tradicija profesionalne usluge

OTP mari o svojim klijentima gdje god se oni nalazili. Ako ste stanovnik većeg grada u Hrvatskoj ili onog manjeg. Ako živite iza hrvatskih gora i planina ili u gradiću na nekoj rijeci. Otoku, selu ili zabačenom mjestu. Za svaku situaciju OTP banka poslovnice postoje blizu Vas. Za takvu dobru mrežu poslovnica zaslužno je jedino dugogodišnje profesionalno poslovanje i velik broj zadovoljnih klijenata stoga postanite i Vi dio OTP-a i nećete morati brinuti o ovakvim stvarima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (488 ocjena)

Home » OTP banka poslovnice