Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:18
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka

OTP banka

Nekadašnja mađarska nacionalna štedionica poslovanjem i profesionalnim pristupom nametnula se kao vodeća banka središnje Europe u današnje vrijeme. OTP banka nudi bogatu uslugu financijskih poslovanja radilo se to o kreditima, štednjama ili pozajmicama. OTP banka licencirani je kreditni posrednik u Republici Hrvatskoj, a također je izbor mnogih naših građana. OTP banka svoj uspjeh duguje profesionalnom kodeksu kojeg se drži već desetljećima, a može biti i Vaš izbor. Osim toga, OTP banka surađuje s državom u periodu svjetske pandemije kako bi svojim klijentima olakšala otplate kredita.

OTP banka – kreditno poslovanje – najveći dio posla

Kreditno poslovanje OTP banke jedno je od najistaknutijih dijelova posla. OTP krediti odobravaju se u skladu s politikom banke, a klijentima su dane sve informacije temeljito prije sklapanja ikakvog dogovora. Najpopularniji je stambeni kredit, gdje OTP banka ima povoljne uvjete u odnosu na manje banke na ovim prostorima. Uz pomoć kreditnog kalkulatora i konzultacijama s financijskim stručnjacima, klijenti se često odlučuju za kredit u OTPu, hvaleći uvjete poslovanja i profesionalnog zaposlenika OTP banke. Krediti nisu samo stambeni. Nenamjenski krediti osobito su popularni u periodu svjetske pandemije COVID19, a internetsko kreditno poslovanje također je uzelo maha u vremenu kad je itekako potrebno što više stvari odraditi bez dugih kontakta uživo.

OTP banka – COVID19 testira sposobnost banaka da podnesu izazov svjetskih razmjera

Izbijanjem pandemije Koronavirusa bankovne kompanije stavljene su pod izazov kako preoblikovati otplate kredita klijentima dužnicima u period kada je većina bez uobičajenih primanja. Budući da je OTP banka licencirana kreditna kuća od strane HNB-a, suradnja s državnom svakako je prisutna u vrijeme neuobičajenih prilika. Kako je većina građana primorana promijeniti svoje navike radi svjetske pandemije, tako su i banke primorane prilagoditi skupljanje rata kredita. Službene stranice OTP banke pune su informacija kako se prijaviti i informirati u vezi otplate kredita u vrijeme COVID19. Za razliku od nelicenciranih kreditnih kuća, licencirane su u boljoj poziciji upravo zbog suradnje s državnim vlastima.

OTP banka – siguran izbor za svakoga

OTP banka se kroz vrijeme nametnula kao vodeća banka za središnju Europu. Kreditno poslovanje ostavlja za sobom zadovoljne klijente, pozajmice uskoče baš kada treba, a i u doba svjetskih kriza OTP banka opstaje. Kao vodeća banka u središnjoj Europi, OTP daje pregršt ponuda za financijska poslovanja i adaptira se po potrebama trenutnih i novih klijenata. Kreditno poslovanje najbitnija je stavlja OTP banke, a može pomoći i Vama kako biste se financijski oporavili ili investirali. Za više informacija istražite i službene stranice OTP banke.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (367 ocjena)

Home » OTP banka