Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Pula

OTP banka Pula

Svi znate da možete izabrati koja će banka biti vaša banka. Izaberite pametno, neka OTP banka Pula bude vaša banka, u vašem gradu. Imat ćete sve povlastice koje imaju klijenti i uvijek vrhunsku, brzu i efikasnu uslugu. Bilo da se radi o tekućem ili žiro računu, vašoj štednji ili pozajmicama i kreditima, sve ćemo učiniti da postanete zadovoljni klijent. Bilo da ste korisnik kao građanin, sa osobnim računom ili kao poslovni subjekt sa poslovnim računom,  OTP banka Pula dat će sve od sebe da doprinesemo vašem osobnom i poslovnom uspjehu. Bit ćemo vaš partner i potpora, ciglica u građevini vašeg osobnog i poslovnog uspjeha.

Internet bankarstvo – OTP banka Pula

Internet bankarstvo vam olakšava život, štedi vaše vrijeme i vaš novac, stoga, ako ste klijent, svakako ugovorite uslugu Internet bankarstva. OTP banka Pula omogućava svim svojim klijentima opciju Internet bankarstva, što znači da sve svoje novčane transakcije možete obavljati iz vlastitog doma ili za svojim uredskim stolom. Plaćajte sve svoje račune preko Internet bankarstva, izbjegnite skupe provizije i uštedite. Izbjegnite gubitak vremena i živaca čekajući u redovima pred šalterima. Sa Internet bankarstvom ste uvijek na dobitku, čaki i kad plaćate račune. Klijenti koji dugo koriste Internet bankarstvo kažu, da bez njega više ne bi znali ni mogli živjeti.

Poslovnice i bankomati – OTP banka Pula

Od ponuđenih poslovnica izaberite onu vama najbližu. Ista preporuka vrijedi i za bankomate. OTP banka Pula već ima nekoliko poslovnica i bankomata u vašem gradu, a i planove širenja te mreže. Vaša banka u vašem gradu, u vašem kvartu, tako da vam je sve pri ruci i usput. Ne plaćajte skupe provizije na bankomatima drugih banaka, držite se svoje matične banke koja štiti vaše interese. Čak i ako vam je bankomat neke druge banke bliži, radije prošetajte do svog bankomata. Potrošit ćete malo kalorija i uštedjeti na proviziji, a to je dvostruka korist. Šetnja je zdrava, a možda usput obavite i neke druge sitnice, onako, usput.

Krediti i pozajmice – OTP banka Pula

Ako trebate bilo koju vrstu kredita ili pozajmice, zatražite to u svojoj matičnoj banci, jer ćete tako potreban novac dobiti po najpovoljnijim uvjetima. Sve vrste kredita koji bi vam mogli zatrebati možete zatražiti u svojoj matičnoj banci. OTP banka Pula ima veliki broj kreditnih paketa, od kreditnih kartica, dozvoljenog minusa na vašem tekućem računu, kratkoročnih i dugoročnih pozajmica do stambenih krdeita, gotovinskih i nenamjenskih krdita, poslovnih kredita raznih namjena.. Kada trebate kredit, najbolje je da ugovorite savjetovanje sa svojim osobnim bankarom koji će vas detaljno uputiti i stručno savjetovati o kreditu po vašoj mjeri i prema vašim mogućnostima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (402 ocjena)

Home » OTP banka Pula