Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka Rijeka

Sve vrste računa možete otvoriti kod nas, pa i one tajne i sa zaporkom. OTP banka Rijeka olakšava privatne živote građana i najbolja je potpora uspjehu poslovnih ljudi, obratite nam se s povjerenjem. Ponosimo se svojim profesionalnim, ažurnim i efikasnim djelovanjem u svim segmentima bankarskog poslovanja, ali najveći ponos su zadovoljni klijenti. Ako je OTP banka Rijeka vaša izabrana banka i vi ćete pripadati krugu uspješnih i zadovoljnih klijenata. Mreža poslovnica i bankomata u vašem gradu vam olakšava maksimalno korištenje svih usluga, a uz Internet bankarstvo ostajemo vaša banka, ma kuda vi putovali.

Krediti i pozajmice – OTP banka Rijeka

Krediti i pozajmice su često ekonomska nužnost, pogotovo u egzistencijalno teškim vremenima. OTP banka Rijeka nudi širok spektar kreditnih mogućnosti. Sve vrste štednje, kredita i pozajmica su dostupni svim klijentima koji kreditne opcije biraju prema svojim potrebama i mogućnostima. Kratkoročne pozajmice se rješavaju urgentno, tako da novac koji vam je nužan dobivate najbrže. Imamo i kredite za umirovljenike, studentske kredite, stambene kredite, kredite za adaptaciju, najpovoljnije poslovno kreditne aranžmane, leasing za kupovinu vozila i plovila, hipotekarne kredite, mogućnost refinanciranja postojećeg kredita, da bi mogli realizirati novi kredit.

Štednja i depoziti – OTP banka Rijeka

„Tko štedi, više vrijedi“, kaže narodna izreka. Štediše su posebno privilegirana grupa klijenata. OTP banka Rijeka osigurava posebne pogodnosti u trenutku kada i sami zatraže neki od kreditnih aranžmana. Posebne povlastice imaju vlasnici stambene štednje u trenutku kad zatraže stambeni kredit. Obzirom da nudimo različite vrste štednje i benefiti različitim štedišama mogu biti različiti. Zato se detaljno informirajte o uvjetima pojedinih vrsta štednje, prije nego što otvorite svoj štedni račun. Ako uplaćujete dječju štednju svojoj djeci ili unucima, također se informirajte o uvjetima takve štednje. Isto tako se informirajte o tome kako sve možete koristiti svoje depozite.

Internet bankarstvo – OTP banka Rijeka

Živjeti u ovom našem, internetskom vremenu, a nemati Internet bankarstvo, znači malo kaskati za svojim vremenom. OTP banka Rijeka savjetuje svim svojim korisnicima da ugovore i opciju Internet bankarstva, jer vam to omogućava da se uskladite sa svojim vremenom. Internet bankarstvo štedi vaše vrijeme, novac i živce. Uhvatite korak sa svojim vremenom, plaćajte račune preko interneta, bez provizije i gubljenja vremena u redovima i na šalterima. Uz to, Internet bankarstvo možete koristiti 24h iz udobnosti vlastitog doma. Uvijek možete sami provjeriti saldo na svom računu. Moći koristiti Internet bankarstvo za sve novčane transakcije je kao da imate banku u vlastitom domu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (421 ocjena)

Home » OTP banka Rijeka