Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka sjedište

OTP banka sjedište

Sve informacije o bankarskim uslugama OTP banke možete naći na službenoj stranici OTP banka sjedište. OTP banka je traženi brend na financijskom tržištu, prepoznatljiv u Hrvatskoj, regiji, a i šire. Stalan angažman na unapređenju poslovanja i na širenju svog djelovanja je također vidljiv na web-u OTP banka sjedište, kao i ponuda tekućih usluga i bankarskih paketa. OTP banka redovito obavještava svoje klijente i o bankarskim paketima u pripremi, kao i o svim promjenama u sustavu poslovanja. Važno je da su sve potrebne informacije dostupne klijentima OTP banke. Bilo da imate privatne ili poslovne račune, službena web stranica OTP banka sjedište je za vas nezaobilazno mjesto.

Mala poduzeća i obrtnici – OTP banka sjedište

Mala poduzeća i obrtnici trebaju banku koja će im biti partner u poslovanju i pomoći im da unaprijede svoje poslovanje. Poslovni subjekti iz ove kategorije su na OTP banka sjedište redovito informirani o tekučoj ponudi bankarskih usluga, kao i o paketima koji su u pripremi. Tamo ćete saznati sve o agro kreditima, turističkim kreditima, obrtnim kreditima za druga područja vaših djelatnosti, možete dobiti kredit za vaš knjigovodstveni servis ili neku drugu vrstu usluga koju pružate. Na raspolaganje dobivate Internet bankarstvo, mobilno bankarstvo, kreditne kartice ako ih trebate, usluge bankomata, a možete se obratiti na OTP banka sjedište ako vam treba pripremiti papirologiju za EU fondove.

Bankarske usluge za građane – OTP banka sjedište

Vrlo je široka paleta usluga OTP banke za građane. Na OTP banka sjedište pratite redovite informacije o tekućim uslugama, kao i onim povremenim, privremenim i onim posve novim paketima usluga. Zaposleni građani, umirovljenici, studenti, svi imaju razloga i interesa proučiti ponudu OTP banka sjedište i izabrati uslugu po svojoj mjeri i prema svojim mogućnostima. Na OTP banka sjedište možete zatražiti KLIK kredit koji u nekoliko klikova dobivate online, isti dan, ne gubeći vrijeme, novac i živce na obilaženje šaltera, a odobreni kredit isti čas se prebacuje na vaš tekući račun. Informirajte se na OTP banka sjedište i o ponudi ostalih bankarskih usluga za građane.

Srednja i velika poduzeća – OTP banka sjedište

Što se više vaš posao širi i vaša tvrtka sve više raste, a vi imate sve manje vremena. Pošto nitko ne može biti u isto vrijeme na dva mjesta, prihvatite da OTP banka bude vaš partner i uštedi vam vrijeme, novac i živce gdje god je to moguće. Na OTP banka sjedište ćete na jednom mjestu naći sve potrebne informacije za poslovne subjekte vaše kategorije; o kreditima i poticajma, o kratkoročnim i dugoročnim pozajmicama, o subvencijama i sredstvima iz EU fondova, kao i savjeti kako do novčanih sredstava iz EU fondova, a OTP banka sjedište ima stručnjake koji će kompletno pripremiti vaš zahtjev prema EU fondovima, uključujući svu potrebnu papirologiju.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (508 ocjena)

Home » OTP banka sjedište