Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

OTP banka tečaj

OTP banka tečaj

Tečajna lista informira naše korisnike o usporednim vrijednostima domaće i stranih valuta na tržištu novca.  OTP banka ažurno prati tržište novca i svoju tečajnu listu redovito osvježava, stoga sve promjene na svjetskim burzama naši klijenti odmah vide na našoj tečajnoj listi. Tečaj je važan svima koji posluju sa inozemstvom, puno putuju ili žive naizmjenično u najmanje dvije države, kao i umirovljenicima koji mirovinu dobivaju iz jedne države, a žive u drugoj državi. OTP banka tečaj redovito prati i ažurira zbog uspješnosti vlastitog poslovanja, kao i zbog svojih korisnika i klijenata. Budite informirani, prije svake konverzije iz jedne valute u drugu, provjerite tečajne vrijednosti.

Tečajni kalkulator – OTP banka tečaj

Uz online tečajnu listu uvijek vam je na raspolaganju i tečajni kalkulator kojim odmah možete izračunati i provjeriti vrijednost i isplativost planirane transakcije. OTP banka tečaj vam pomaže dobiti transparentan uvid u sve iznose koji su važni za planiranu konverziju. Tako vam je lakše odlučiti da li dižete devize ili ćete se ipak odlučiti za konverziju u domaću valutu. Kalkulator će vam pomoći i da izračunate točne sume deviza koje su vam trenutno potrebne da bi dobili dovoljne i dostatne količine domaćeg novca kojeg trenutno trebate.  OTP banka tečaj misli na vaše potrebe i ponuđenim kalkulatorom vam pomaže da u svakom trenutku postupite mudro i precizno.

Konverter valute – OTP banka tečaj

Konverzije iz valute u valutu su važne kod kupoprodaje deviza, izračuna deviznih kredita ili kredita sa deviznim pologom, dizanje gotovine na bankomatima sa deviznog računa itd. Mjenjačnice se za promjene jedne valute u drugu koriste direktnom konverzijom. Online konverteri nisu uvijek pouzdani, pa ih prvo provjerite. Za dizanje gotovine na bankomatima u inozemstvu, OTP banka tečaj nudi opciju dinamičke konverzije valuta (DCC). Dinamička konverzija valute, namijenjena korisnicima inozemnih Maestro, Cirrus, Mastercard i Visa kartica čiji su računi vezani za euro, britansku funtu, norvešku krunu, švedsku krunu ili američki dolar.

Dizanje gotovine u inozemstvu – OTP banka teča

Ako ste često u inozemstvu i u situaciji da na bankomatima dižete gotovinu treba vam DCC. Dizanje gotovine na klasičan način vas dovodi u neugodnu situaciju da tek na izvodima vidite po kojem tečaju je bankomat izvršio konverziju, a sa dinamičkom konverzije valute (DCC) odmah po isplati, na isplatnom listiću vidite i tečaj po kojem je konverzija napravljena. OTP banka tečaj će vam dati sve informacije o korištenju ove opcije pri ugovaranju, kao i sve druge informacije vezane za tečajnu listu i konverzije jedne valute u drugu. Budite informirani i iskoristite sve prednosti koje možete dobiti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (221 ocjena)

Home » OTP banka tečaj