Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pbz brza pozajmica uvjeti

Koji su uvjeti za dobivanje PBZ brze pozajmice?

PBZ brza pozajmica je jednostavan i brz način za dobivanje novca kada vam je potreban, a nemate dovoljno sredstava na računu. No, prije nego što se odlučite za ovu vrstu pozajmice, važno je provjeriti uvjete za njeno dobivanje.

Kao prvo, morate imati otvoren tekući račun u PBZ banci, koji je aktivan najmanje tri mjeseca. Također, morate biti stariji od 18 godina i imati redovna primanja, bilo da se radi o plaći ili mirovini.

Banke obično traže da primanja budu vidljiva na računu najmanje tri mjeseca unazad.

Uz to, važno je da nemate dugove prema PBZ banci ili drugim financijskim institucijama. Također, ukoliko ste u radnom odnosu, morate biti zaposleni kod poslodavca koji posluje duže od šest mjeseci.

Ako ispunjavate ove uvjete, možete aplicirati za PBZ brzu pozajmicu i dobiti novac u roku od 24 sata.

Važno je naglasiti da, kao i kod svake druge pozajmice, morate biti sigurni da možete otplatiti pozajmicu u roku. U suprotnom, kamate se mogu nagomilati i dovesti vas u financijske probleme.

U sljedećem odlomku ćemo se pozabaviti s iznosom novca koji možete posuditi uz PBZ brzu pozajmicu, kao i kamatnim stopama koje vas čekaju.

Koliko novca mogu posuditi uz PBZ brzu pozajmicu i koje su kamatne stope?

Kada su u pitanju iznosi koje možete posuditi uz PBZ brzu pozajmicu, oni se kreću u rasponu od 1.000 do 70.000 kuna. Ovisno o vašim potrebama, možete odabrati iznos koji najbolje odgovara vašim financijskim potrebama.

Kamatne stope za PBZ brzu pozajmicu ovise o iznosu koji posuđujete i razdoblju otplate. Kamatne stope se kreću od 5,99% do 9,99%, a uključuju kamatnu stopu, naknadu za obradu zahtjeva i naknadu za vođenje računa. Prednosti PBZ brze pozajmice su što se ne naplaćuju dodatni troškovi za rano otplaćivanje pozajmice. To znači da ukoliko odlučite otplatiti pozajmicu prije predviđenog roka, nećete biti kažnjeni dodatnim troškovima.

Jedna od prednosti PBZ brze pozajmice je i jednostavnost procesa prijave.

Prijava se može obaviti online, preko interneta, ili posjetom bilo kojoj PBZ poslovnici. Kada se prijavite za pozajmicu, morat ćete priložiti nekoliko dokumenata, uključujući osobnu iskaznicu, potvrdu o primanjima, te račune od zadnjih nekoliko mjeseci.

Ukoliko vaš zahtjev bude odobren, novac će vam biti isplaćen na račun u roku od 24 sata. Važno je napomenuti da se PBZ brza pozajmica smatra kratkoročnom pozajmicom i stoga je rok otplate najčešće u rasponu od 12 do 60 mjeseci.

Ukupni uvjeti za dobivanje PBZ brze pozajmice su vrlo jednostavni. Sve što trebate je imati otvoren račun u PBZ banci, biti stariji od 18 godina, imati redovna primanja i ne posjedovati dugove prema PBZ banci ili drugim financijskim institucijama. Ukoliko ispunjavate ove uvjete, PBZ brza pozajmica može biti odlična opcija za vas.

Kako se prijaviti za PBZ brzu pozajmicu i koje dokumente trebam priložiti?

Ako razmišljate o uzimanju PBZ brze pozajmice, postupak prijave je vrlo jednostavan. Kao prvo, morate odabrati iznos koji želite posuditi i trajanje otplate.

Zatim možete aplicirati za pozajmicu putem interneta ili otići u PBZ poslovnicu.

Ukoliko se odlučite za online prijavu, potrebno je ispuniti obrazac za prijavu i priložiti sve potrebne dokumente u digitalnom obliku. Ako se prijavljujete u poslovnici, zaposlenici banke će vam pomoći u postupku prijave i pružiti vam sve potrebne informacije.

Kada se prijavite za PBZ brzu pozajmicu, morat ćete priložiti nekoliko dokumenata. To uključuje kopiju osobne iskaznice, potvrdu o primanjima te račune od zadnjih nekoliko mjeseci.

Ukoliko ste zaposleni, potrebno je priložiti i potvrdu o zaposlenju.

Nakon što pošaljete svoj zahtjev, PBZ banka će provjeriti vaše financijsko stanje i odlučiti o odobrenju pozajmice. Ako vaš zahtjev bude odobren, novac će vam biti isplaćen na račun u roku od 24 sata.

Kada se radi o otplati PBZ brze pozajmice, važno je napomenuti da je rok otplate najčešće u rasponu od 12 do 60 mjeseci.

Ovaj rok otplate ovisi o iznosu koji ste posudili i vašoj financijskoj situaciji. Ukoliko odlučite otplatiti pozajmicu prije predviđenog roka, nećete biti kažnjeni dodatnim troškovima.

PBZ brza pozajmica može biti odlična opcija ako vam je potreban novac u kratkom roku i nemate dovoljno sredstava na računu. No, važno je naglasiti da se radi o kratkoročnoj pozajmici i stoga trebate biti sigurni da možete otplatiti pozajmicu u roku. U suprotnom, kamate se mogu nagomilati i dovesti vas u financijske probleme.

Ukoliko ispunjavate uvjete za dobivanje PBZ brze pozajmice i želite saznati više informacija o procesu prijave, posjetite PBZ banku ili posjetite njihovu internetsku stranicu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (598 ocjena)

Home » Pbz brza pozajmica uvjeti