Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

PBZ mini kredit

PBZ mini kredit

PBZ mini kredit – mali krediti za sve potrebe

Svatko od nas se može naći u neugodnoj financijskoj situaciji gdje jedva spajate kraj s krajem. U današnje vrijeme nije to rijetka pojava, svakome se jednom dogodi takav scenarij tokom godine. Može se dogoditi da vas zahvati nenadani trošak i nemate u tom trenutku dovoljno sredstava da pokrijete. Za takve slučajeve najbolja i najsigurnija solucija vam je PBZ mini kredit. Omogućuju vam garantirano odobrenje te brzu isplatu kredita na vaš tekući račun.

PBZ mini kredit – dostupni za sve građane

U vremenu kada vlada ekonomska kriza, mnogo njih radi za minimalac, ili žive od male mirovine. Čak i oni kaj rade za prosječnu plaću, teško mogu s njome pokriti životne troškove. Zbog toga mnogi u kriznim situacijama posegnu za PBZ mini kredit koji im omogućuje si olakšaju svoju svakodnevnicu te da se riješe bilo kakvih manjih dugovanja. Mini kredite mogu zatražiti svi građani stariji od 18 godina koji su u radnom odnosu ili u mirovini. Bitno je samo da imate redovne prihode na mjesečnoj bazi te da imate tekući račun.

PBZ mini kredit – brza realizacija i isplata

PBZ mini kredit se uglavnom odnosi na manju svotu sredstava, dok je rok otplate mu od 30 dana pa sve do nekoliko mjeseci. Ovaj kredit je idealan za sve koji se ne žele imati dugoročne obveze. Odlična je opcija kada vam zatrebaju dodatna financijska sredstava u kućanstvu. Mini kredit možete zatražiti ili online ili u najbližoj PBZ poslovnici. Putem službene web stranice od PBZ banke možete poslati online zahtjev za njihov mini kredit, dok svu ostalu proceduru obavljate u njihovoj poslovnici. Procedura dobivanja mini kredita je vrlo jednostavna i brzo se odobravaju. Neće vam biti potreban niti jamac niti puno dokumentacije.

PBZ mini kredit – predajte zahtjev za kredit već danas

PBZ mini krediti se mogu koristiti i za druge stvari u životu gdje vam treba malo veća svota novca. Bilo da vam treba za popravak auta, otplata minusa na računu, plaćanje proslave ili godišnji odmor, mini kredit vam može pomoći u gotovo svemu. Mini krediti vam omogućuju si poboljšate financijsko stanje, da se napokon riješite prošlih dugovanja i platite sve kućanske račune. Zašto si ne bi omogućili mir u kućanstvu i miran san kada znate da možete. Uz PBZ mini kredit možete napokon odahnuti, riješiti se svih briga koje su vam zadavale muke mjesecima. Ako imate nekih manjih financijskih problema, onda su za vas mini krediti savršeno rješenje. Predajte zahtjev već danas!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (425 ocjena)

Home » PBZ mini kredit