Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti za umirovljenike

Podravska banka krediti za umirovljenike

Kad je u pitanju kreditno poslovanje na pamet nam uvijek padaju ideje poput: gotovinskih kredita, ekspresnih kredita s brzom isplatom, studentskih kredita ili stambenih kredita. Ipak, kreditno poslovanje nije rezervirano samo za takve, a malo se priča o potrebi kreditnog poslovanja među starijim generacijama. Podravska banka krediti za umirovljenike ovdje su kako bi se i naši stariji snašli u situacijama koje zahtijevaju financijski pomoć. Hrvatska, a i Europa imaju veliki broj starijih građana, a takav trend pojačao je konkurenciju u kreditnom poslovanju  za umirovljenike. Podravska banka krediti za umirovljenike stoga čekaju na klijentelu kojoj je financijska pomoć nekad potrebna čak i više nego drugima, no zbog potencijalnih komplikacija takvi se krediti teže odobravaju.

Podravska banka krediti za umirovljenike – uvjeti kreditnog poslovanja kad su u pitanju umirovljenici

U kreditnom poslovanju s umirovljenicima obično se postavlja pitanje koliki je maksimalni rok otplate kredita. Potencijalne komplikacije u kojem klijent umre u periodu otplate kredita stavlja veliki teret na potomke klijenta, ali i banku koja se mora baviti dodatnim poslom kako bi završila onaj stari. U takvim okolnostima Podravska banka krediti za umirovljenike izdaju se uz maksimalni rok otplate u trajanju od 60 mjeseci. Nečija mirovina, kao i njegovo ili njezino zdravlje također može biti utjecajan faktor u poslovanju, no u pravilu banke uvijek nađu alternativna rješenja i često i dalje ulaze u poslovni dogovor s potencijalnim klijentima.

Podravska banka krediti za umirovljenike – priuštite si sve ono što još niste do sada

Kad je u pitanju namjena kredita za umirovljenike, mnogi od njih uložili su sve što su imali u svoju obitelj. Imali su i stambeni kredit, kredit na auto, hrpu malih kredita radi toliko nenadanih troškova tokom godina. Sada, u kasnijem periodu u životu, kada ne moraju voditi samostalno više svoju obitelj, umirovljenicima je često na umu dugo putovanje kako bi istražili još kutke ovog svijeta koje nisu vidjeli. Podravska banka krediti za umirovljenike nude kredite koji takve planove čine mogućima. Priuštite sebi i svojoj supruzi ono putovanje o kojem maštate već godina, no uvijek morate odgađati radi drugih. Sada je vrijeme za realizaciju takvih planova.

Podravska banka krediti za umirovljenike – zdravlje na prvom mjestu!

Ako pričamo o potencijalnim zdravstvenim problemima, umirovljenici često moraju naći načine za plaćanje dodatnih troškova liječenja koji puno koštaju. Ovdje ne pričamo o stvarima koje ulaze u sustav HZZO-a već potencijalne danje komplikacije koje bi možda zahtijevale liječenje vani. Podravska banka krediti za umirovljenike pomažu u ostvarivanju liječničkih problema koji mogu potencijalno puno koštati. Ukoliko ste umirovljenik, znate i sami da je zdravlje na prvom mjestu, a krediti podravske banke mogu pomoći Vama da što prije stanete na noge i proživite svoju penziju u zdravlju!

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.7 / 5 (371 ocjena)

Home » Podravska banka krediti za umirovljenike