Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Podravska banka krediti

Podravska banka krediti

Kreditno poslovanje nužnost je za svakog čovjeka koji se nenadano nađe u situaciji da mu pod hitno treba novac. Podravska banka krediti funkcioniraju upravo po modelu pomoći onima koji do novca moraju doći na ovaj ili onaj način. Zamislite da imate dvoje ili troje djece i baš se potrefilo da ove godine svatko od njih treba nešto u što treba investirati više novaca: najstarija kći Vam odlazi na maturalac, sinu treba dati za profesionalne fizioterapeute jer je vrsni sportaš, a treće dijete ima rođendan taman u istom periodu. U takvim situacijama roditelji će se naći pred rješenjem da podignu brzi kredit, Podravska banka krediti specijalizirani su za ovakve situacije u kojima roditeljima nude brza rješenja za njihove obitelji.

Podravska banka krediti – do brzih kredita u svega 15 minuta

Kad su brzi krediti u pitanju, mnogi se nađu upravo u ovakvim situacijama gdje je ekspresno potreban novac. Bilo da su to roditelji s puno djece, zdravstveni problemi ili poslovne investicije, brzi krediti mogući su za svakoga tko je voljan ući u kreditno poslovanje. Naravno, krediti se ne izdaju nezaposlenima ili onima kojima je račun zaštićen ili blokiran. Ukoliko ste i Vi u potrazi za brzim kreditima, krediti Podravske banke mogu Vam pomoći u realizaciji Vaših ciljeva. Kupite svakom sinu i kćeri veliki poklon ovaj Božić ili izvedite suprugu na putovanje van kontinenta. Vaše ideje nemaju granice, a Podravska banka krediti ovdje su kako bi realizacija bila itekako moguća.

Podravska banka krediti – stambeni krediti za mene i moju obitelj

Kad je stambeno pitanje fokus interesa, stambeni krediti služe mladim obiteljima da ostvare svoje ciljeve po pitanju svoje budućnosti i budućnosti svoje djece. Niste zadovoljni što živite van urbanog centra i mislite da bi Vaše dijete bilo sretnije bliže kad bi živjelo negdje gdje je sve povezano? Preselite u Zagreb ili neki veliki grad i prestanite samo o tome maštati. Stambeni krediti Podravske banke služe upravo radi realizacije ovakvih ciljeva kad ni jedna druga metoda nije dovoljna. Ohrabrite se na ovaj pothvat i podravska banka krediti Vama su na raspolaganju.

Podravska banka krediti – realizacija poslovnih planova

Krediti nisu ovdje samo radi Vašeg obiteljskog života. U poslovnom svijetu svatko ima neku ideju koja ga mami, a sigurni smo da imate i Vi. Podravska banka krediti mogu poslužiti i kako biste Vašu poslovnu ideju pretočili u stvarnost, a nužnost vanjskog financiranja nekakvog poslovnog projekta neizbježna je. Dopustite sebi i svojoj mašti da od Vašeg projekta napravite čudo uz kredite koji će pomoći katalizirati rast Vašeg poslovanja.

Pročitajte više o pozajmicama na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (446 ocjena)

Home » Podravska banka krediti