Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Ponuda kredita

Ponuda kredita

Kreditno poslovanje postalo je zbir različitih kreditnih kuća koje se natječu u ponudi najboljih, najpovoljnijih i svega naj kredita. Kreditne kuće puno novaca, truda i vremena ulažu u razvoj ponuda kojima će privući što više novih klijenata. Ponuda kredita tako seže od onih povoljnih s jamcima, manje povoljnih bez jamaca, namjenskim, nenamjenskim, kredita u drugim valutama i slično. Ponuda kredita može se naći posvuda, a bombardiranje različitih informacija, razni članci, statistike, rasporedi i ljestvice najboljih kredita navest će Vas na stanje u kojem više ne znate gdje pogledati, kome vjerovati i od koga posuditi. Kako onda doći do najboljeg rješenja? Univerzalnog odgovora nema pošto se ponude konstatno obnavljaju, reformiraju i prilagođavaju tržištu.

Ponuda kredita – kapitalistički sustav u najjednostavnijem obliku

Sustav ponude i potražnje opisuje kapitalistički sustav. Potražnja se vrlo lako može potaknuti pomoću marketinga stoga kreditne kuće ulažu puno novaca kako bi generalno tržište preusmjerili tamo gdje žele. Ponuda kredita se stoga predstavlja kao nešto nužno, nešto što je neophodno za Vaš život i Vaše planove. Premda je to u puno situacija točna informacija, činjenica jest da kredit nije uvijek rješenje, no kao što smo naveli, kapitalistički sustav potiče sam sebe marketingom.

Ponuda kredita – odabir u moru informacija

Razne ponude s popisom kreditnih kuća u kojima se ostvaruju najbolji krediti konstatno se mijenjaju. Činjenica jest da se ekonomski trendovi brzo mijenjaju, a različiti politički potezi također mijenjaju trend kredita. Tako je kreditno poslovanje bilo primorano prilagoditi se coronavirus krizom tokom 2020. godine. U takvim situacijama, sve stare ponude kredita dolaze pod upitnik. To je još jače potvrđuje kad se i državne vlasti upletu u financijsko poslovanje. Stoga je bitno kad je u pitanju ponuda kredita pretraživati recentne informacije, a isto tako pratiti generalne politike banaka u zadanom razdoblju. Obzirom da se u sadašnjoj situaciji uvjetovanoj COVID-19 kreditni uvjeti postrožavaju, građani moraju biti svjesni novonastale situacija pa čak i kad je u pitanju svijet kredita i kreditnog poslovanja.

Ponuda kredita – dugoročna obveza

Podizanje kredita jest dugoročna obveza. Potpisati ugovor s bankom u jednom razdoblju može se pokazati kao loš potez 10 godina nakon, isto tako i kao dobar potez. To najviše ima veze s time o kakvom se kreditu radi i koliko dugo traje rok otplate kredita. Kad su u pitanju dugoročne obveze, jasno je da klijenti nelagodno stupaju u odnose s bankom. Ponuda kredita se stoga mora dovoljno temeljito iscrpiti kako bi se našao idealan model koji je opet za svakog pojedinca drukčiji. Temeljito se informirajte prije podizanja bilokakvog kredita.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (365 ocjena)

Home » Ponuda kredita