Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Povoljni krediti

Povoljni krediti

Kad je u pitanju kreditno poslovanje, ljudi se često nađu u ponavljajućem procesu traženja informacija o kreditima, pronalaska previše različitih informacija o kreditima, kompletna zbunjenost po pitanju odabira i potom rezignacija. U trenutku kad se ponovo nađu u situaciji da razmišljaju o kreditnom zaduživanju, taj proces se ponovi. Stoga je vrlo bitno birati povoljne kredite uz informiranje na pravim stranicama. Povoljni krediti pronalaze se putem informativnih sajtova koji služe upravo kako biste odabrali najpovoljnije kredite. Služeći se takvim stranicama, možete donijeti racionalnu odluku gdje želite podići kredit.

Net info kao sistematičan i pouzdan izvor kad su u pitanju povoljni krediti

U potrazi za povoljnim kreditima, Net info nudi razne informacije o usporedbama banaka kad su u pitanju krediti. Zanima Vas koja banka ima najpovoljniji stambeni kredit, a gdje je najbolje kreditno poslovati kad je u pitanju neki drugi namjenski kredit poput onog za auto? Net info drži sve informacije na jednom mjestu, sistematično posloženo kako biste mogli sigurno odlučiti gdje podići povoljni kredit. Povoljni krediti su veliki dio fokusa Net info-a, a pomoći će i Vama u donošenju tako važne odluke.

Povoljni krediti kao sredstvo privlačenja klijenata nelicenciranih kreditnih kuća

Kad su u pitanju povoljni krediti kod nelicenciranih kreditnih kuća to je obično primarni faktor za privlačenje potencijalnih klijenata. Nelicencirane kreditne kuće nemaju licencu od HNB-a koji je u Republici Hrvatskoj jedini provajder takve licence. U dogovoru s ministarstvom financija, licencirane kreditne kuće posluju u profesionalnom ozračju pod kontrolom svih zakona, dok nelicencirane kreditne kuće koje ne posluju dobro su sklone putem različitih malverzacija naknadno gušiti klijente dodatnim nedogovorenim nametima. Stoga treba pripaziti jer povoljni krediti kod nelicenciranih kreditnih kuća nekad mogu postati puno nepovoljniji kad se cijeli proces otplate dovrši. Upravo iz tog razloga, licencirane kreditne kuće imaju prednost u transparentnom kreditnom poslovanju.

Povoljni krediti mogu se doista pronaći

Koliko god svijet kredita i kreditnog poslovanja zvučao grubo i nepovjerljivo mnogima na prvu, ipak postoje mnoge kreditne kuće kojima je stalno do općeg rasta na tržištu ili dobivanje licence od strane HNB-a. Povoljni krediti mogu se pronaći ako se pojedinac vrlo dobro informira putem sajtova koji se bave baš takvim informacijama i izbjegavanje sumnjivih nelicenciranih kreditnih kuća. Iskustva s kreditnim poslovanjem u većini slučajeva su u redu, ipak najglasnije se uvijek čuje loša priča pa je ista takva situacija i kad su u pitanju povoljni krediti. U racionalnim uvjetima, s dobrim vremenom uloženim u istraživanje o kreditima, građani i potencijalni klijenti zasigurno mogu doći do optimalnog rješenja i postići povoljne kredite.

 

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (541 ocjena)

Home » Povoljni krediti