Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 15:17
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica hpb

Kako dobiti pozajmicu HPB-a?

Pozajmica HPB-a je jedna od mogućnosti za financiranje različitih potreba, bilo da se radi o kupnji nekretnine, automobila, putovanja ili nečeg drugog. Kako bi se dobila pozajmica HPB-a, potrebno je ispuniti određene uvjete i pratiti postupak odobravanja pozajmice.

Prvi korak u dobivanju pozajmice HPB-a je kontaktiranje banke i izrada zahtjeva za pozajmicu. Zahtjev se može izraditi u poslovnici banke ili online putem interneta. Potrebno je navesti iznos pozajmice, rok otplate, svrhu pozajmice te podatke o primatelju pozajmice.

Nakon što se podnese zahtjev, banka će provjeriti kreditnu sposobnost primatelja pozajmice.

To uključuje provjeru kreditne povijesti, prihoda i rashoda te procjenu rizika. Ako se primatelj pozajmice smatra kreditno sposobnim, banka će mu ponuditi kamatnu stopu i uvjete otplate.

Uvjeti i kamatne stope za pozajmicu HPB-a ovise o iznosu pozajmice, roku otplate te kreditnoj sposobnosti primatelja pozajmice. Kamatna stopa može biti fiksna ili varijabilna te se može mijenjati tijekom otplate pozajmice. Rok otplate može biti od nekoliko mjeseci do nekoliko godina.

Prednosti pozajmice HPB-a su brza obrada zahtjeva, mogućnost odobravanja pozajmice bez jamca te različiti iznosi pozajmica dostupni primateljima. Međutim, nedostaci pozajmice HPB-a su visoke kamatne stope u usporedbi s drugim bankama te mogućnost dodatnih troškova poput naknade za obradu zahtjeva ili naknade za ranije otplaćivanje pozajmice.

U svakom slučaju, prije nego što se odlučite za pozajmicu HPB-a, važno je pažljivo proučiti uvjete i kamatne stope te razmotriti svoju financijsku situaciju kako bi se osiguralo da se pozajmica može uspješno otplatiti.

Uvjeti i kamatne stope za pozajmicu HPB-a

Uvjeti i kamatne stope za pozajmicu HPB-a ovise o nekoliko faktora, a to su iznos pozajmice, rok otplate te kreditna sposobnost primatelja pozajmice. Kamatna stopa može biti fiksna ili varijabilna te se može mijenjati tijekom otplate pozajmice.

Kod pozajmice HPB-a, kamatne stope se kreću od 5,99% do 8,99% za klijente s redovitim primanjima, dok za klijente bez redovitih primanja kamatna stopa može biti veća. Kamatna stopa ovisi o iznosu pozajmice i roku otplate, pa tako primjerice, za pozajmicu od 50.000 kuna na rok otplate od 5 godina, kamatna stopa može biti 6,99%.

Uz kamatnu stopu, postoje i dodatni troškovi koji se mogu pojaviti kod pozajmice HPB-a. Naknada za obradu zahtjeva se često naplaćuje i iznosi oko 1% do 2% iznosa pozajmice, a može se naplatiti i naknada za ranije otplaćivanje pozajmice.

Kod pozajmice HPB-a, rok otplate može biti od nekoliko mjeseci do nekoliko godina, ovisno o iznosu pozajmice i kreditnoj sposobnosti primatelja pozajmice.

Maksimalni rok otplate za pozajmice do 50.000 kuna je 7 godina, a za pozajmice preko 50.000 kuna je 10 godina.

Kreditna sposobnost primatelja pozajmice se procjenjuje na temelju prihoda i rashoda te kreditne povijesti. Primatelj pozajmice mora imati redovita primanja te ne smije biti u blokadi ili dugovanju. Ovisno o kreditnoj sposobnosti, primatelj pozajmice može dobiti pozajmicu u iznosu od nekoliko tisuća kuna do nekoliko stotina tisuća kuna.

U svakom slučaju, prije nego što se odlučite za pozajmicu HPB-a, važno je pažljivo proučiti uvjete i kamatne stope te razmotriti svoju financijsku situaciju kako bi se osiguralo da se pozajmica može uspješno otplatiti. Važno je imati na umu da kamatne stope mogu biti visoke u usporedbi s drugim bankama te da se mogu pojaviti dodatni troškovi, stoga je važno pažljivo proučiti sve uvjete prije donošenja odluke o pozajmici.

Prednosti i nedostaci pozajmice HPB-a

Pozajmica HPB-a ima svoje prednosti i nedostatke, a ovisno o potrebama i financijskoj situaciji primatelja pozajmice, može biti dobar ili loš izbor.

Jedna od prednosti pozajmice HPB-a je brza obrada zahtjeva. Uz online zahtjev, primatelj pozajmice može dobiti odgovor u vrlo kratkom roku, dok se zahtjev u poslovnici banke može obraditi u roku od nekoliko dana. Također, pozajmica HPB-a nudi mogućnost odobravanja pozajmice bez jamca, što može biti olakšavajuća okolnost za primatelja pozajmice.

Međutim, nedostaci pozajmice HPB-a uključuju visoke kamatne stope u usporedbi s drugim bankama. Primjerice, kamatna stopa za pozajmicu HPB-a može biti i do 8,99%, dok neke druge banke nude kamatne stope od oko 4% do 6%.

Također, mogu se pojaviti dodatni troškovi poput naknade za obradu zahtjeva ili naknade za ranije otplaćivanje pozajmice.

Još jedna prednost pozajmice HPB-a je različiti iznosi pozajmica dostupni primateljima. Primatelj pozajmice može dobiti pozajmicu u iznosu od nekoliko tisuća kuna do nekoliko stotina tisuća kuna, ovisno o kreditnoj sposobnosti i svrsi pozajmice.

Međutim, važno je uzeti u obzir da se pozajmica mora uspješno otplatiti u određenom roku te da se kamatne stope mogu mijenjati tijekom otplate pozajmice. Stoga, prije donošenja odluke o pozajmici HPB-a, važno je pažljivo proučiti sve uvjete i kamatne stope te razmotriti svoju financijsku situaciju.

Jedna od prednosti pozajmice HPB-a je i mogućnost korištenja pozajmice za različite svrhe, poput kupnje nekretnine, automobila, putovanja ili nečeg drugog. Također, financiranje od Hrvatske poštanske banke može biti od pomoći pri spajanju postojećih dugova i smanjenju mjesečnih troškova.

U svakom slučaju, prije donošenja odluke o pozajmici HPB-a, važno je pažljivo razmotriti sve prednosti i nedostatke te se informirati o uvjetima i kamatnim stopama. Također, važno je provjeriti svoju financijsku situaciju i osigurati da se pozajmica može uspješno otplatiti u određenom roku.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (338 ocjena)

Home » Pozajmica hpb