Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:10
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmica rba

Kako dobiti Pozajmicu RBA banke?

Pozajmica RBA banke je jedan od najpopularnijih kreditnih proizvoda u ponudi ove banke. Ukoliko razmišljate o uzimanju pozajmice, RBA banka može biti pravi izbor za vas. U nastavku vam donosimo nekoliko koraka koje morate slijediti kako biste dobili Pozajmicu RBA banke.

1. Korak – Procijenite svoje mogućnosti

Prije nego se odlučite za uzimanje kredita, bitno je da dobro procijenite svoje mogućnosti.

Razmislite o tome koliko novca vam je potrebno i koliko novca mjesečno možete izdvojiti za otplatu kredita. Također, bitno je da odredite period na koji želite uzeti kredit.

2. Korak – Kontaktirajte RBA banku

Nakon što ste procijenili svoje mogućnosti, kontaktirajte RBA banku. Možete otići u najbližu poslovnicu ili se obratiti banci putem telefona ili e-maila. U razgovoru s bankom, možete saznati sve informacije koje vas zanimaju o Pozajmici RBA banke.

3.

Korak – Popunite zahtjev za kredit

Nakon što ste sve dogovorili s bankom, trebate popuniti zahtjev za kredit. U zahtjevu ćete navesti podatke o sebi, izvorima prihoda i o kreditu koji želite uzeti. Također, u zahtjevu ćete se morati složiti s uvjetima kreditiranja koje nudi banka.

4. Korak – Banka obrađuje zahtjev

Nakon što ste popunili zahtjev za kredit, banka će ga obraditi i donijeti odluku o odobravanju kredita.

Ovisno o vašoj kreditnoj sposobnosti, banka će vam odobriti ili odbiti kredit. Ukoliko vam banka odobri kredit, bitno je da pažljivo proučite sve uvjete kreditiranja.

5. Korak – Potpisivanje ugovora

Nakon što vam je odobren kredit, potrebno je potpisati ugovor o kreditu. U ugovoru će biti navedeni detalji o kreditu, kamatna stopa, rok otplate te sve ostale bitne informacije. Potpisivanjem ugovora postajete dužni otplaćivati kredit prema dogovorenim uvjetima.

Pozajmica RBA banke je jednostavna za dobivanje, no bitno je da dobro razmislite o svemu prije nego se odlučite za uzimanje kredita. Ukoliko se odlučite za ovu vrstu kredita, obratite se RBA banci i slijedite navedene korake.

Uvjeti i kamatne stope za Pozajmicu RBA banke

Uvjeti i kamatne stope za Pozajmicu RBA banke ovise o iznosu pozajmice i razdoblju otplate kredita. U nastavku vam donosimo detalje o uvjetima i kamatnim stopama za Pozajmicu RBA banke.

Minimalni iznos kredita koji možete uzeti je 5.000 kuna, dok je maksimalni iznos kredita 300.000 kuna. Rok otplate se može odrediti na razdoblje od 12 do 120 mjeseci, a kamatne stope se kreću od 6,49% do 8,99%.

Uvjeti za dobivanje Pozajmice RBA banke su sljedeći: potrebno je da ste državljanin Republike Hrvatske, da imate redovna primanja, te da niste stariji od 70 godina na kraju otplate kredita.

Ukoliko želite dobiti najbolje uvjete kreditiranja, bitno je da imate redovna primanja, dobru kreditnu sposobnost i da se odlučite za kraće razdoblje otplate kredita.

Jedna od prednosti Pozajmice RBA banke je ta što vam omogućuje da unaprijed znate koliko ćete mjesečno plaćati i kolika će biti ukupna cijena kredita.

Također, Pozajmica RBA banke dolazi s fleksibilnim uvjetima otplate, što znači da možete birati rok otplate koji vam najbolje odgovara.

Međutim, kao i kod svih drugih kreditnih proizvoda, Pozajmica RBA banke ima i određene nedostatke. Jedan od nedostataka je to što kredit dolazi s kamatama, što znači da ćete na kraju morati platiti više nego što ste pozajmili. Također, ukoliko ne budete u mogućnosti redovito plaćati kredit, bit ćete kažnjeni dodatnim troškovima.

Ako redovito primate prihode i tražite kredit, RBA banka može biti idealno rješenje za vas. Slijedite korake za dobivanje kredita i doznajte koje su vam uvjete dostupne.

Prednosti i nedostaci Pozajmice RBA banke

Pozajmica RBA banke ima svoje prednosti i nedostatke. U nastavku vam donosimo detalje o prednostima i nedostacima Pozajmice RBA banke.

Jedna od glavnih prednosti Pozajmice RBA banke je to što vam omogućuje brzo i jednostavno dobivanje novca. Ukoliko ispunjavate kriterije banke, novac možete dobiti u roku od nekoliko dana. Također, Pozajmica RBA banke dolazi s fiksnom kamatnom stopom, što znači da se stopa ne mijenja tijekom trajanja kredita.

Još jedna prednost ove pozajmice je ta što je otvaranje kredita vrlo jednostavno i ne zahtijeva puno papira. Također, kredit dolazi s fleksibilnim uvjetima otplate, što znači da možete birati razdoblje otplate koje vam najbolje odgovara.

Ipak, krediti RBA banke imaju neke mane.

Jedan od nedostataka je to što je kamatna stopa viša od kamatnih stopa drugih kreditnih proizvoda u ponudi banaka. Također, ukoliko ne budete redovito plaćali kredit, bit ćete kažnjeni dodatnim troškovima, što može dodatno opteretiti vaš budžet.

Još jedan nedostatak Pozajmice RBA banke je to što se ne može koristiti za sve vrste namjena. Na primjer, kredit se ne može koristiti za ulaganje u dionice ili nekretnine.

Prije nego što se odlučite za Pozajmicu RBA banke, bitno je da dobro razmislite o svim prednostima i nedostacima. Ako vam je potrebna financijska podrška za privremene potrebe te imate stabilna primanja, RBA banka nudi mogućnost zajma koja bi mogla biti idealna za vas. Međutim, ukoliko imate dugoročne planove i želite nešto veći iznos kredita, možda će vam biti bolja opcija neki drugi kreditni proizvod u ponudi banaka.

Svakako se dobro informirajte o uvjetima kreditiranja prije nego se odlučite za bilo koji kredit, kako biste bili sigurni da vam kredit odgovara i da ga možete otplatiti prema dogovorenim uvjetima.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (155 ocjena)

Home » Pozajmica rba