Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:33
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti

Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti

Brze pozajmice podrazumijevaju posudbu manjih svota novca i sve to uz kratki rok otplate. Idealne su za situacije u kojima vam je hitno potreban priljev novca. Najčešće se koriste za probleme koje treba odmah riješiti poput puknute gume na autu ili kvara na bojleru. Riječ je o stvarima za koje jednostavno nije bilo mjesta u kućnom budžetu, ali ne zahtijevaju dulju obvezu kao što je kredit. Brze pozajmice sastavni su dio ponude i banaka, štedno-kreditnih zadruga i kreditnih kuća, no razlikuju se u uvjetima dobivanja pozajmice.

Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti: Na što se oslanjaju banke, a na što kreditne kuće?

Kreditne kuće imaju sasvim drugačija pravila u izdavanju kredita, zajmova i pozajmica nego banke. Njima je najvažnija financijska urednost klijenta što podrazumijeva redovita primanja i uredno podmirenje dugovanja pa au tako kod njih česte brze pozajmice bez ovjere poslodavca, dok se banke oslanjaju na kreditnu sposobnost klijenta. Kreditna sposobnost podrazumijeva vjerojatnost da je klijent u mogućnosti podmiriti svoja dugovanja u dogovorenom roku.
Pritom se u obzir uzimaju doslovno sve, od redovnih primanja klijenta, provjeravaju poslodavca kod kojeg je klijent zaposlen, vrstu zaposlenja, pa čak i ima li tražitelj kredita status klijenta u banci. Osim toga, pazi se na to podmiruje li klijent redovito svoja već postojeća dugovanja, ima li već status jamca ili sudužnika i koliko osoba klijent uzdržava.

Svaka će banka nakon temeljne provjere, a prije odobravanja kredita zaviriti u kreditno izvješće HROK-a koje sadrži podatke o kreditnim zaduženjima, o redovitosti otplate postojećih obveza, instrumentima osiguranja, potencijalnim obvezama na ime jamca ili sudužnika i slično. Tek nakon takve temeljite provjere banka daju odobrenje za pozajmice.
Banke i štedno-kreditne zadruge ne nude brze pozajmice bez kreditne sposobnosti. Kao bi bilo koju vrstu kredita ili zajma, ako klijent ne zadovoljava sve uvjete kreditne sposobnosti.

Da li su moguće brze pozajmice bez kreditne sposobnosti

Mnogi ljudi zbog strogih uvjeta ne mogu dobiti pozajmice u bankama zbog nekoliko kuna duga, lošije likvidnosti poslodavca ili pak zaposlenja na određeno vrijeme, kreditne kuće to ne uzimaju u obzir. Njihov način rada je drugačiji i uzimaju u obzir financijsko stanje klijenta. Važno je samo da klijent ima redovna primanja i da uredno podmiruje svoja dugovanja.
Prilikom ugovaranja brze pozajmice bez kreditne sposobnosti važno je uz ugovor koji se skida s internetskih stranica kreditnih kuća, priložiti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ovi su osnovni dokumenti potrebni, ukoliko klijent traži brze pozajmice bez kreditne sposobnosti do iznosa od 3000 kuna. Ako je iznos veći od toga, potrebno je priložiti uza sve navedeno i bankovni izvadak te platne liste za posljednje tri plaće ili za mirovinu.

Kako odabrati pravu kreditnu kuću koja odobrava brze pozajmice bez kreditne sposobnosti

Kod odabira kreditne kuće valja imati na umu da nemaju sve kreditne kuće odobrenje za rad odobreno od strane Hrvatske narodne banke. To bi potencijalno moglo rezultirati problemima jer takve kreditne kuće posluju bez potpisivanja ugovora i isplatom novca na ruke čime se ostavlja prostor za mimoilaženje zakona. Stoga prije nego li ugovorite brze pozajmice bez kreditne sposobnosti, istražite što koja kreditna kuća nudi i posluje li unutar zakona Republike Hrvatske. One koje rade na crno, obično posluju bez ikakvog pisanog traga što ostavlja mjesta za mutne poslove. Ugovor se ne potpisuje, a novac se isplaćuje na ruke.

         
Ocjena: 4.5 / 5 (258 ocjena)

Home » Brze pozajmice bez kreditne sposobnosti