Koji iznos trebate?

300 kn (39,82 €) 10000 kn (1.327,23 €)

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:55
Ukupan iznos za vraćanje:


Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 3000 kn (
398,17 ) na maksimalan rok do 30 dana!


Prednosti za stare (postojeće korisnike):
nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne listePRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 6.000,00 kn (796,34 €) na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 6.104,40 kn (810,19 €), uz EKS 7,26%, iznos Premije 104,40 kn (13,86 €) te iznos mjesečne rate 1.220,88 kn (162,03 €) (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 15 dana. Maksimalni period otplate kredita: 365 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 7,61%, Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7.53450 kn
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gotovinske pozajmice

Gotovinska pozajmica je kratkoročna usluga koja uključuje manje svote novca, najčešće do 6000 kuna i sve to s kratkim rokom otplate. Ovisno o samoj visini gotovinske pozajmice, ona se može otplaćivati u mjesečnim ratama ili jednokratno.

Kako do gotovinske pozajmice

Do pozajmica se može doći online. Kako se radi o manjim svotama novca, banke i financijske ustanove uvele su u svoj rad prijave putem interneta koje skraćuju redove i čuvaju živce. U samo nekoliko klika mišem klijent može podnijeti zahtjev za gotovinskom pozajmicom. Dokumentaciju nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama. Internet pozajmica podrazumijeva manju svotu novca uz kraći rok otplate zbog čega nije potrebno kao mjeru osiguranja navesti sudžnika ili jamca. Dovoljno osiguranje su novčana primanja odnosno kreditna sposobnost klijenta.

Tražite li način gdje posuditi novac, gotovinske pozajmice su savršene za vas. Isplaćuju se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i u samo 15 minuta otkad je zahtjev podnijet. Naravno, ako je sva dokumentacija kompletna. Od dokumetacije potrebno je osim online obrasca podnijeti presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 3000 kuna onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Banke i financijske ustanove ne tražu ovjeru poslodavca zato što su u pitanju manje svote novca. Dovoljna su tek redovno podmirenje dugovanja. Važno je, uz to, da račun ni na koji način nije blokiran ili zaštićen te da tražitelj ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. Rok otplate internet pozajmice u prosjeku je zbog malih svota od  15 do 150 dana. To znači da čim je klijent isplati, može uzeti drugu internet pozajmicu.

Preko SMS poruka do novca, a ne preko šaltera

Osim što se zahtjevi mogu podnijeti online, jednako tako sve više banka i financijskih ustanova nudi opciju slanja SMS poruka. Princip je isti samo što se sve može obaviti preko mobilnog telefona.

Do gotovinske pozajmice bez zaloga

Za gotovinske pozajmice nije potreban zalog. To znači da nije potrebno zalagati pokretnu ili nepokretnu imovinu u zamjenu za pozajmicu. Najčešće se isplaćuju novčane pozajmice u iznosu do 6000 kuna, a s maksimalnim rokom otplate do 150 dana. Umjesto davanja zaloga, klijent se obavezuje ugovorom da će vratiti posuđenu svotu novca uz fiksnu ili promijenjivu kamatnu stopu, ovisno o kakvim je uvjetima riječ.

Što sve treba znati o gotovinskim pozajmicama

Pozajmice su manji iznosi koji se posuđuju klijentima na kratak period otplate. Najveća prednost pozajmica jest ta što pozajmice mogu dati pravne i fizičke osobe. Tvrtke mogu dati pozajmice radnicima, kao i obrnuto. Fizičke osobe mogu pozajmice dati pravnim osobama i najčešće se radi o  pozajmici vlasnika društva vlastitom društvu.

To je upravo jedna od osnovnih razlika u odnosu na kredit. Pri ugovoru o zajmu, odnosno pozajmici, zajmodavatelj može biti bilo koja fizička i pravna osoba, a pri ugovoru o kreditu zajmodavatelj je po pravilu banka. Osim toga, ugovor o zajmu je neformalan ugovor, dok ugovor o kreditu mora biti sklopljen u pisanom obliku.

         
Ocjena: 4.7 / 5 (391 ocjena)

Home » Gotovinske pozajmice