Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:05
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Gdje posuditi novac

Gdje posuditi novac
U jeku financijskih poteškoće, prvo pitanje koje se nameće jest gdje posuditi novac? Tko može pomoći u takvoj situaciji? Najsigurnija opcija svakako su banke. Banke provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata na temelju njihovih primanja, ušteđevine i vrste zaposlenja. Na osnovu toga klijent s bankom dogovara uvjete kreditiranja, načine i rokove otplate te kamatne stope po kojoj se vraća posuđena svota novca.

U ugovoru s kojim se trebaju usuglasiti obje strane istaknuti su iznos kredit, kamatna stopa, vrsta kamatne stope i razdoblje tijekom kojeg posuđeni iznos treba vratiti. Pisani trag omogućava transparentno poslovanje.

Što treba znati tražim li način gdje posuditi novac?

Tražite li način gdje posuditi novac najbolje je zatražiti ponudu više različitih banaka. Na taj se način klijent može odlučiti za najpovoljniju opciju. Pritom treba biti oprezan kod uspoređivanja cijena na internetu. Iako su sve informacije lako dostupne online, valja imati na umu da su neke akcije ili ponude koje banke nude tek kratkoročne opcije. Naime, kamatna stopa pod određenim uvjetima možda vrijedi samo do kraja tekućeg mjeseca ili do isteka određenih poticaja. Treba stoga pratiti kamatnu stopu tijekom cijelog trajanja otplatnog plana.

Prije potpisivanja ugovora o kreditu preporučuje se dobro proučiti sve stavke. A ako treba i zatražiti pomoć stručnjaka sve dok stvari ne sjednu na svoje mjesto. Pisani dokaz jedan je od najvećih prednosti suradnje s bankom. Uvjeti su jasno definirani i klijent ih može proučiti prije potpisivanja.

Gdje posuditi novac na siguran način

Osim banaka, novac se može posuditi i kod štedno-kreditnih zadruga i štedionica. To su financijske institucije koje su dobile odobrenje za rad od Hrvatske narodne banke i mogu svojim klijentima posuditi novac u obliku kredita. Štedionice i krediti nude kako i banke zajmove s fiksnom ili promijenjivom kamatnom stopom.

Gdje posuditi novac kod financijskih ustanova

Uz banke i štedno-kreditne zadruge, novac se može posuditi i od financijskih ustanova koje imaju odobrenje za rad isposlovano od strane Hrvatske narodne banke. Takve institucije najčešće posluju online i zahtjevaju minimalnu dokumentaciju. Prije nego li se odobri kredit, provjeri se kreditna sposobnost klijenta i potpisuje ugovor s njim u kojem su jasno naznačni uvjeti kredititanja, kamatna stopa i vrijeme trajanja samog kredita. Prednost ovakvog načina apliciranja za kredit jest ta što nema mjesta bespotrebnoj papirologiji i birokraciji, a novac se isplaćuje već isti dan u slučaju da svu svi ostali preduvjeti zadovoljeni.

Na što sve treba paziti kod posude novca

Na internetu i u oglasima se nude brzi krediti koji građanima omogućuju instant rješanja za njihove novčane probleme. Često se iza toga kriju prevare kojima je teško ući u trag, a ljudi u očaju i besparici često pristaju na nepovoljne uvjete s nadom da će što prije riješiti svoje financijske poteškoće. U takvim situacijama potrebno je dobro provjeriti uvjete pod kojima se novac posuđuje kao i izvor iz kojeg novac stiže.

Takvi izvori najčešće nude novca bez ugovora, pismeno dogovorenih uvjeta i bilo kakve dokumentacije. Novac se često isplaćuje fizičkim putem, a ne preko računa kako ne bi ostao pisani trag. Upravo iz tog razloga treba dobro provjeriti onog od koga posuđujete novčana sredstva.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Zajam

Zajam

Brzi zajam, zajam s isplatom novca u 15 minuta, zajam bez jamaca… - sve ove fraze bombardiraju nas na svakom koraku. Letci o brzoj posudbi novca nalaze se na svakoj tramvajskoj stanici, u svakom poštanskom sandučiću, rasvjetnim stupovima… U internetskim...

Brzi zajmovi online

Brzi zajmovi online

Ako nešto nije na internetu, kao da se nije ni dogodilo - ova rečenica je suma sumarum današnjeg načina života. Internet je doslovno ušao u sve njegove pore i postalo nam je sasvim uobičajeno da sve možemo obaviti online. Donedavno nismo mogli zamisliti...

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca

Brzi zajam novca u svega 15 minuta! Ako trebate brzi zajam novca a nemate vremena za gubljenje i ne stignete prikupiti svu papirologiju koju banke traže od potencijalnih klijenata (ili pak ne ispunjavate neki od uvjeta banaka), ne morate brinuti jer...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (626 ocjena)

Home » Gdje posuditi novac