Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do pozajmice

Kako do pozajmice

Kako do pozajmice uz kreditne kuće

Nakon što je kriza osiromašila većinu građana a postkrizno stanje još nije donijelo znatno olakšanje – barem ne u smislu rasta plaća ili smanjenja nužnih troškova (jedino je BDP stanovnika po prvi put nakon dugo godina u RH postigao laganu uzlaznu putanju), nije čudno da mnoge, već prezadužene građane brine kako do pozajmice. I premda neki možda imaju dobro razrađen plan o tome koliku pozajmicu trebaju te kako bi ju u roku vratili; neki još ni ne znaju kome bi se obratili ako im banke zbog brojnih uvjeta i zbog postojećih kredita i minusa nisu opcija. Na pitanje kako do pozajmice rijetko će se tko odmah sjetiti osobe koja sigurno ima novca a sigurno ga je i spremna posuditi, a da mu nije nelagodno pitati; većina naime ne želi izazvati nelagodne situacije u obitelji ili među prijateljima spominjanjem novčane pozajmice pa to u startu izbjegavaju. Iako nailazimo na brojne oglase koji detaljno odgovaraju kako do pozajmice, neki još ne znaju za opcije kreditiranja osim u bankama i kartičnim kućama, pa tako ni deset godina od kako su se pojavile na našem tržištu nisu čuli za kreditne tvrtke. No baš ponuda tih nebankarskih kreditnih institucija (od kojih je većina i od strane HNB-a registrirana kao tvrtke za kreditno poslovanje) često može dati odgovor na pitanje kako do brze internetske pozajmice; a pogotovo ako tražite manji gotovinski iznos na kraći vremenski rok a novac vam treba što prije!

Nebankarske kreditne institucije kao odgovor na pitanje ‘Kako do pozajmice’

Za razliku od banaka od kojih su mnogi već uzimali veće gotovinske kredite na višegodišnje rokove isplate; pa danas više ne zadovoljavaju njihove uvjete; kreditne tvrtke neće gledati vašu trenutnu likvidnost kao ni kreditnu sposobnost. I premda će neki možda pomisliti kako riskiraju s tako minimalnim uvjetima koje klijenti trebaju ispuniti, činjenica je da su upravo banke (koje pak traže sve moguće uvjete!) samo od 2012. do ove, 2017. godine, prodale 2 milijarde eura loših kredita (tj. kredita koji se ne vraćaju). Nebankarske institucije one koji traže kako do brze pozajmice mogu zadovoljiti svojom širokom ponudom brzih, online kredita i zajmova koji su uglavnom zajmovi manjeg novčanog iznosa; od 75 EUR pa do 4000 EUR, i na manji rok otplate; od 15 dana do 18 mjeseci za maksimalni iznos.

Ako ne znate kako do pozajmice provjerite online zajmove!

S malim rokom otplate online pozajmice čine idealno rješenje za one koji ne trebaju veću svota novca a pitaju se kako do pozajmice; a odmah po povratku zadnje rate istu ili sličnu pozajmicu možete na istom mjestu zatražiti opet što je zapravo čest slučaj. Kraći rok otplate isto tako mnogima koji ne znaju kako do pozajmice znači prednost, jer biste s dugogodišnjim vraćanjem zajma samo dodatno opteretili kreditno stanje zabilježeno u HROK-u, a i dugoročno opteretili ionako krhki budžet. U banci isto možete naći odgovor na pitanje kako do pozajmice, no do nje ćete moći samo ako ispunjavate brojne uvjete, pogotovo ako tražite veći iznos novca. Zato su brzi online krediti za mnoge bolji odgovor na ovo pitanje koje muči mnoge – jer nitko neće provjeravati jeste li na crnoj listi koja se vodi još od 2004. godine i u sustavu ima podatke svih klijenata svih banaka u RH, kakvo vam je izvješće HROK-a odnosno izvješće o svakom vašem kreditu ili novčanom zajmu koji ste ikada dobili i sl.

Možda vam prednosti kreditnih tvrtki pomognu odlučiti kako do pozajmice

Ako se odlučite problem kako do pozajmice povjeriti nekoj od stručnih nebankarskih institucija za koju znate da dobro posluje te da se kreditiranjem bavi duži niz godina, za realizaciju će vam trebati dokumentacija koja se sastoji od doslovno – tri potvrde a novac vam na računu može biti i 15 minuta od kad ih pošaljete. Zbog svega navedenog sve veći broj stanovnika razmatra da odgovor na pitanje kako do pozajmice potraže u nekoj od renomiranih kreditnih tvrtki, od kojih se neke ističu i dugogodišnjim uspješnim poslovanjem u svijetu a njihovu profesionalnost u nebankarskom kreditiranju potvrđuju i tisuće zadovoljnih klijenata samo na našem području.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (554 ocjena)

Home » Kako do pozajmice