Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 11:20
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Kako do pozajmice novca

Kako do pozajmice novca

Stariji i mudriji od nas govore kako treba početi štedjeti kad imate, a ne onda kad nemate. No u situaciji kad je više od 300 tisuća građana Hrvatske blokirana, pitate se na čemu točno biste to mogli uštedjeti. Kućni budžet preopterećen je svakodnevnim obavezama kao što su režija i kupovina namirnica. Ne pomaže ni činjenica da je potrošačka košarica skuplja od prosječne hrvatske plaće. Koliko puta vam se dogodilo da morate propustiti odlazak na izlet, kavu ili ljetovanje, zato što ste kratki s novcem? Nije lako stalno odbijati prijatelje. Možda će neko vrijeme i razumijete vaše financijske problem, ali s vremenom će se njihov prag tolerancije spustiti. I to ne zato što misle loše o vama, nego zato što je to u ljudskoj prirodi. Stoga kad sljedeći put nešto odbijete, razmislite kako do pozajmice novca.

Kako do pozajmice novca i na što treba paziti

Prije uzimanja brze pozajmice, treba se dobro informirati o uvjetima koje nude banke i kreditne kuće. Banke imaju u ponudi pozajmice za koje se može zahtjev podnijeti online putem, ali konačna realizacija se odvija u poslovnicama. To je ujedno jedna o mana koje klijenti ne vole jer ne žele svoje vrijeme trošiti na čekanje u dugim redovima. Također, kod banaka čak i dug od nekoliko eura može srušiti klijentovu kreditnu sposobnost i onemogućiti odobrenje npr. pozajmice do 700 eura.

Za razliku od banaka, kreditne kuće se ne oslanjanju na izvješća HROK-a i dug od nekoliko eura ne sprječava klijenta da zatraži željenu svotu novca. Kreditnim je kućama važno da račun nije blokiran ili zaštićen jer se time onemogućuje isplata pozajmice. Kreditna sposobnost klijenta se kao takva ne provjerava, već se uzima u obzir da klijent redovito podmiruje svoje dugovanja i prima redovnu plaću ili mirovinu.

Saznajte kako do pozajmice novca na siguran način

Ako vam je na umu kako do pozajmice novca, ali strahujete od poslovanja preko interneta, kreditne kuće i banke su se pobrinule za sigurnost. Sama prijava obavlja se online putem uz maksimalnu zaštitu privatnih podataka i nema straha od curenja financijskih izvješća. Klijent treba dostaviti tek osnovne podatke za pozajmicu, a to su preslika osobne iskaznice i tekućeg računa ta potpisani ugovor koji se može skinuti s internetskih stranica banke ili kreditne kuće. Suradnici zaduženi za obradu zahtjeva će se maksimalno potruditi ne bi li vam olakšali traženje pozajmice.

Kako do pozajmice novca putem SMS poruke

Kreditne kuće idu u korak s vremenom i svojim već postojećim korisnicima koji se pitaju kako do pozajmice novca nude opciju posudbe i preko SMS poruke. Time se posudba novca što je osobito bitno u kriznim situacijama još dodatno pojednostavila. Dovoljno je u skladu s uvjetima kreditne kuće poslati SMS poruku i novac se, ako je sve u redu, isplaćuje na tekući račun. Najčešće se ovim putem isplaćuju manje svote novca, do 4000 EUR. Prednost osim brzine jest i ta što je klijenti mogu zatražiti ma bilo gdje da se nalazili. I pritom ne trebaju imati pristup internetu. Stoga ako se pitate kako do pozajmice novca, opcije su bezbrojne, a sve zahvaljujući tome što financijske institucije osluškuju tržište koje diktira drugačije načine posudbe nego prije 20-ak godina.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (451 ocjena)

Home » Kako do pozajmice novca