Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Sutra 22.04.2024 u 08:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Pozajmice preko interneta

Pozajmice preko interneta

Život je postao nezamisliv bez interneta. Na njemu dijelimo svoje najdraže trenutke, pronalazimo prijatelje koje godinama nismo čuli, kupujemo stvari s drugog kraja svijeta pa zašto onda ne bismo i posuđivali novac preko interneta. Uzimanje pozajmice preko internete jednostavno je i lako kao i internet bankarstvo. Klijent sve može obaviti iz udobnosti svoja četiri zida, a bez bespotrebnih i dugih čekanja u redovima. Više nema onog straha da će vas gospođa za šalterom poslati po još jednu potvrdu, još jedan zahtjev, još jedan biljeg… To je stvar prošlosti, a internet je zaslužan za olakšano posuđivanje novca.

Pozajmica preko interneta je diskretna i sigurna

Putem „žice“ se najčešće posuđuje novac u manjim svotama koji ne iziskuje puno papirologije. Među prvima su pozajmice preko interneta uvele kreditne kuće koje su prepoznale potrebe tržišta, osobito mlađih klijenata kojima je sasvim prirodno u nekoliko klikova mišem doći do željenog cilja. Banke su slijedile nakon toga i sad pružaju klijentima slične mogućnosti s time da one podrobno provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata. Kreditne kuće imaju drugačiju politiku. Važno je jedino da klijent redovito podmiruje svoje dugovanja i ima redovita primanja u obliku plaće ili mirovine. No ono do čega i jedna i druga strana drže jest sigurnost. Posuđivanje novaca preko interneta je diskretno i sigurno jednako kao i fizičko posuđivanje u poslovnicama i klijenti nemaju razloga za strah. Pozajmice preko interneta su dostupne svima isto kao i brzi krediti bez ovjere poslodavca.

Kako do pozajmice preko interneta

Do pozajmice preko interneta stiže se samo u nekoliko klikova mišem. Zahtjev za pozajmice preko interneta podnosi se online i moguće ju je dobiti isključivo tim putem, baš kao što joj samo ime govori.  Pozajmica preko interneta podrazumijeva manju svotu novca koju klijent otplaćuje kroz kraći rok otplate, najčešće do 15 dana pa sve do godinu dana. Sve ovisi o visini novca koji posuđuje. Ako su u pitanju manje svote novca, može ih vratiti s dolaskom nove plaće ili mirovine. I to po povoljnijim kamatnim stopama, nego što je to kad je rok otplate dulji.

Što je sve potrebno za pozajmice preko interneta

Prilikom podnošenja zahtjeva za pozajmicom preko interneta klijent treba dostaviti online obrazac, potpisani ugovor koji najčešće može skinuti s internetske stranice kreditne kuće te presliku osobne iskaznice i tekućeg računa. Ako je iznos veći od 400 EUR onda se u osnovi dovoljni navedeni dokumenti, a ako pak iznos premašuje tu svotu, potrebno je priložiti i bankovni izvadak te platnu ili mirovinski listu.

Kako se isplaćuju pozajmice preko interneta

Pozajmice preko interneta isplaćuju se elektroničkim putem direktno na tekući račun tražitelje i najkasnije u roku od 24 sata otkad je zahtjev podnijet. Da bi novac bio isplaćen, račun ne smije biti u blokadi ni zaštićen. To je ujedno i jedna od najvećih prednosti kreditnih kuća koje za razliku od banaka ne provjeravaju kreditnu sposobnost klijenata. Važno je su redovita primanja i uredno plaćanje dugova. To je ujedno i jedino potrebno osiguranje za pozajmice preko interneta. Nije potreban ni zalog, ni sudužništvo kao ni bilo kakva garancija prvenstveno zato što se radi o manjim svotama novca. Sukladno tome dokumentaciju za pozajmice preko interneta nije potrebno ovjeriti kod javnog bilježnika ni kod poslodavca čim se skraćuje sam postupak od apliciranja do odobrenja zahtjeva, što je osobito bitno i hitnim situacijama koje iziskuju instantnu injekciju novca.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Pozajmice

Pozajmice

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

Brza pozajmica

Brza pozajmica

Brza pozajmica Brza pozajmica sve je popularniji način kreditiranja. Posljedica je to brzog tempa života i manjka vremena, što znači da ljudi traže načine kako bi što jednostavnije došli do novca. Kad se tome pridruži i činjenica da ne trebaju izaći iz...

Kamate na pozajmice

Kamate na pozajmice

Kamata je cijena koju onaj tko posuđuje novac plaća onome koji mu taj isti novac pozajmljuje. Drugim riječima kamata je zapravo iznos koji se plaća da bi se "unajmio" određeni iznos novca za određeni period vremena. Iznos novca koji se posuđuje zove se...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (531 ocjena)

Home » Pozajmice preko interneta