Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : 9:30
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Raiffeisen brzi kredit

Raiffeisen brzi kredit

Današnje društvo naviklo je na velike projekte, velike poslove, lukrativne ideje. Naviklo je da je poslovni plan koji imaju mora izgledati veliko, uspješno i financijski stabilno. Kako bi jedan projekt mogao dati dobre rezultate, bitno je imati kapital kako bi se u startu sve omogučilo i tako se ostvario financijski uspjeh. Ipak, mnogi od nas nisu u stanju sakupiti brzo veliki kapital za ostvarenje svih svojih poslovnih i karijernih ciljeva. Raiffeisen brzi kredit nastupa kad je u pitanju ovakva situacija. Ukoliko poslovni plan pokazuje naznake da bi mogao biti uspješan, banka izdaje brzi kredit kako bi se potaknuo takav projekt. Raiffeisen brzi kredit ne služi samo za poslovne projekte, već i za nenamjensku svrhu. Brzi kredit odlična je metoda za sve one kojima je novac potreban bez dugih procedura i posjeta bankama.

Raiffeisen brzi kredit – otputujte već ovo ljeto na  željenu destinaciju

Brzi krediti ne moraju Vam poslužiti samo za esencijalnu primjenu. Raiffeisen brzi kredit može Vam pomoći i za druge situacije. Turizam je danas vrlo bogata branša gdje se okreću veliki novci, a ponude za putovanja mogu doseći visoke cifre. Ukoliko se odlučite na ovakav podhvat, podizanje brzog kredita omogućit će Vam da ne prebrojavate svaki euro dok ste vani. Dopustite sebi i svojoj obitelji bezbrižno putovanje i opustite se. Raiffeisen brzi kredit stvara priliku običnim pojedincima da iskuse luksuzna putovanja i uživaju u turističkoj ponudi.

Raiffeisen brzi kredit – brzi krediti bez dugih procedura

Brzi krediti Raiffeisen banke ne traže od Vas duga čekanja i procedure kako biste dobili novac na Vaš račun. Sustavni razvoj kreditnog poslovanja doveo je ovakve vrste kredita koji se isplaćuju brzo i bez previše postupaka. Jednostavno ispunite obrasce i uživajte u novcu odmah. Raiffeisen brzi kredit poslužit će Vam za različite svrhe i sve to bez dugih čekanja i procedura.

Raiffeisen brzi kredit – krediti za svaku namjenu

Kao što smo već naveli, Raiffeisen brzi kredit služi za sve potrebe klijenata. Neovisno o tome za što trebate novac, možete se aplicirati za brzi kredit. Novac nam je danas potreban za svaku djelatnost, potreban je za naše hobije ili za neku drugu aktivnost. Nije sramota više podići kredit u svijetu razvijenog kapitalizma. Raiffeisen brzi kredit poslužit će za ostvarenje Vaših planova, Vaših poslovnih projekata, Vaših snova… Ne oklijevajte upustiti se u ovakvu vrstu kredita gdje Vas ne čeka dugoročni plan otplate i temeljite prilagodbe u Vašem životu samo radi otplate kredita. Brzi krediti trebaju Vam poslužiti kao pogon, a ne kao kočnica.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.8 / 5 (416 ocjena)

Home » Raiffeisen brzi kredit