Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Rba brze pozajmice

Što su Rba brze pozajmice i kako ih dobiti?

Rba brze pozajmice su financijski proizvod koji nudi Raiffeisenbank, jedna od vodećih banaka u Hrvatskoj. Ove pozajmice su namijenjene klijentima koji trebaju brzu i jednostavnu financijsku pomoć, bez dugotrajnih procesa i kompliciranih zahtjeva.

Za dobivanje Rba brze pozajmice potrebno je biti klijent Raiffeisenbank, što znači da je potrebno otvoriti račun u ovoj banci.

Nakon toga, moguće je aplicirati za brzu pozajmicu putem interneta ili osobno u poslovnici banke. Proces apliciranja je jednostavan i brz, a potrebno je priložiti nekoliko dokumenta kao što su osobna iskaznica, zadnja tri primjerka plaće i potvrdu o zaposlenju.

000 do 70.000 kuna, uz povoljne kamatne stope i fleksibilne uvjete otplate.000 do 75.000 kuna, s rokovima otplate od 12 do 84 mjeseca.

Kamatne stope su fiksne i kreću se od 6,99% do 8,99%, ovisno o iznosu i rokovima otplate. Osim toga, moguće je aplicirati i za dodatno osiguranje otplate pozajmice u slučaju nezaposlenosti ili bolesti.

Prednost Rba brzih pozajmica je u brzini i jednostavnosti procesa apliciranja te u povoljnim kamatnim stopama.

Osim toga, klijenti Raiffeisenbank imaju mogućnost pregleda svih svojih financijskih proizvoda na jednom mjestu, što olakšava upravljanje financijama.

Nedostaci Rba brzih pozajmica su u tome što su namijenjene samo klijentima Raiffeisenbank, što znači da osobe koje nisu klijenti ove banke ne mogu aplicirati za ovaj proizvod. Također, kamatne stope mogu biti više u usporedbi s drugim ponudama na tržištu.

U sljedećem odlomku ćemo se detaljnije pozabaviti prednostima i nedostacima Rba brzih pozajmica te kako ih usporediti s drugim ponudama na tržištu.

Prednosti i nedostaci Rba brzih pozajmica

Prednosti Rba brzih pozajmica su brojne. Kao što smo već spomenuli, proces apliciranja je brz i jednostavan, što znači da klijenti mogu dobiti novac u roku od nekoliko sati nakon apliciranja. Osim toga, kamatne stope su povoljne i fiksne, što znači da klijenti ne moraju brinuti o naglim promjenama kamatnih stopa.

Još jedna prednost Rba brzih pozajmica je u tome što klijenti mogu aplicirati za dodatno osiguranje otplate pozajmice u slučaju nezaposlenosti ili bolesti. Ovo osiguranje može biti vrlo korisno u neizvjesnim vremenima kada je teško predvidjeti budućnost.

Osim toga, klijenti Raiffeisenbank imaju mogućnost pregleda svih svojih financijskih proizvoda na jednom mjestu, što olakšava upravljanje financijama.

Također, klijenti mogu dobiti i dodatne pogodnosti kao što su besplatno korištenje bankomata i druge usluge.

Međutim, kao i svaki financijski proizvod, Rba brze pozajmice imaju i neke nedostatke. Jedan od njih je u tome što su namijenjene samo klijentima Raiffeisenbank, što znači da osobe koje nisu klijenti ove banke ne mogu aplicirati za ovaj proizvod.

Također, kamatne stope mogu biti više u usporedbi s drugim ponudama na tržištu.

Još jedan nedostatak Rba brzih pozajmica je u tome što se radi o kratkoročnom financijskom proizvodu, što znači da klijenti moraju vratiti pozajmicu u roku od nekoliko mjeseci ili godina. To može biti izazovno za neke klijente koji imaju financijske poteškoće ili niski prihod.

U konačnici, klijenti koji razmišljaju o Rba brzim pozajmicama trebaju pažljivo razmotriti sve prednosti i nedostatke ovog proizvoda te usporediti ga s drugim ponudama na tržištu prije donošenja odluke.

Kako usporediti Rba brze pozajmice s drugim ponudama na tržištu?

Kako bi usporedili Rba brze pozajmice s drugim ponudama na tržištu, potrebno je uzeti u obzir nekoliko čimbenika. Prvo, potrebno je usporediti kamatne stope koje se nude kod različitih ponuda. Rba brze pozajmice imaju fiksne kamatne stope koje se kreću od 6,99% do 8,99%, ovisno o iznosu i rokovima otplate.

Usporedbe radi, neke druge banke na tržištu nude kamatne stope koje se kreću od 4,99% do 14,99%.

Drugo, potrebno je usporediti uvjete otplate pozajmice. Banka Rba nudi mogućnost otplate pozajmice u razdoblju od 12 do 84 mjeseca, što predstavlja iznimnu fleksibilnost. Osim toga, klijenti mogu aplicirati za dodatno osiguranje otplate pozajmice u slučaju nezaposlenosti ili bolesti.

Usporedbe radi, neke druge banke na tržištu nude rok otplate od 6 do 60 mjeseci, što može biti manje fleksibilno.

Treće, potrebno je usporediti dodatne naknade i troškove koji se mogu pojaviti kod različitih ponuda. Krediti Rba banke s brzim odobrenjem imaju niske naknade i minimalne troškove pa se klijenti ne moraju brinuti o skrivenim troškovima.

Četvrto, potrebno je uzeti u obzir mogućnosti apliciranja za pozajmicu. Moguće je zatražiti brzu pozajmicu u RBA banci putem interneta ili osobno u njezinoj poslovnici, što je jednostavno i brzo. Usporedbe radi, neke druge banke na tržištu mogu imati složenije procese apliciranja koji mogu trajati duže.

U konačnici, klijenti koji razmišljaju o Rba brzim pozajmicama trebaju pažljivo usporediti ovu ponudu s drugim ponudama na tržištu kako bi pronašli najbolju opciju za svoje potrebe. Važno je uzeti u obzir kamatne stope, uvjete otplate, dodatne naknade i troškove te mogućnosti apliciranja za pozajmicu.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.5 / 5 (420 ocjena)

Home » Rba brze pozajmice