Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Savjeti za štednju novca za studente

Savjeti za štednju novca za studente: Kako upravljati mjesečnim budžetom

Upravljanje mjesečnim budžetom ključno je za svakog studenta koji želi optimizirati svoje financije i osigurati da mu novac traje cijeli mjesec. Savjeti za štednju novca za studente počinju s osnovnim korakom: izradom detaljnog budžeta. Prvo, zabilježite sve svoje mjesečne prihode, uključujući stipendije, novac od honorarnih poslova ili bilo kakvu financijsku potporu koju primite od obitelji.

Nakon toga, popišite sve svoje fiksne mjesečne troškove kao što su stanarina, režije, troškovi prijevoza i školarine.

Sljedeći korak je praćenje varijabilnih troškova poput hrane, zabave i materijala za učenje. Za ovo može biti korisno koristiti aplikacije za praćenje troškova ili jednostavne tablice. Odlučite unaprijed koliko ćete izdvajati za svaku kategoriju i držite se toga.

Važno je biti realan u postavljanju budžeta kako biste se mogli pridržavati plana bez osjećaja lišavanja.

Uštede se mogu postići i revizijom trenutnih troškova. Pregledajte svoje pretplate i članstva te procijenite koristite li ih dovoljno da opravdaju trošak. Ponekad je moguće pronaći jeftinije alternative ili potpuno eliminirati nepotrebne troškove.

Kao student, trebali biste biti svjesni i mogućnosti financijske pomoći koja vam stoji na raspolaganju.

Stranica izgodnibarzikrediti.com može vam ponuditi informacije o raznim kreditima i stipendijama koje bi mogle ublažiti financijski teret. Ne zaboravite da svaki izvor financiranja zahtijeva temeljitu analizu i razumijevanje uvjeta pod kojima se novac dodjeljuje ili posuđuje.

Konačno, redovito pregledavajte svoj budžet i prilagođavajte ga promjenama u svojim financijama ili troškovima. Time ćete osigurati da vaš budžet uvijek odražava vašu trenutnu financijsku situaciju i pomoći će vam da ostanete na pravom putu prema financijskoj stabilnosti. Prakticiranjem ovih savjeta za štednju novca za studente, ne samo da ćete naučiti vrijedne vještine upravljanja novcem, već ćete i izgraditi temelje za financijski odgovorno ponašanje u budućnosti.

Iskoristite studentske popuste: Praktični savjeti za štednju novca za studente

Iskorištavanje studentskih popusta jedan je od najučinkovitijih savjeta za štednju novca za studente. Studenti često imaju pravo na razne popuste u knjižarama, restoranima, kinima, muzejima i javnom prijevozu. Ovi popusti mogu biti značajni, pa je pametno uvijek nositi studentsku iskaznicu sa sobom i informirati se o mogućnostima koje nude različiti prodavači i usluge.

Prvi korak je istraživanje. Posjetite web stranice koje su posvećene studentskim popustima, kao što je izgodnibarzikrediti.com, gdje možete pronaći aktualne informacije o popustima koji su vam dostupni.

Također, pratite obavijesti na oglasnim pločama svojeg fakulteta te se učlanite u studentske grupe na društvenim mrežama koje često dijele informacije o popustima i akcijama.

Nadalje, mnoge trgovine i online platforme nude posebne ‘studentske dane’ ili ‘studentske kodove’ za popuste na odjeću, elektroniku i druge proizvode. Iskoristite ove prilike za kupovinu potrepština, ali pazite da ne kupujete stvari koje vam zapravo nisu potrebne samo zato što su na popustu.

Osim direktnih popusta, razmislite i o programima vjernosti koji vam mogu omogućiti skupljanje bodova i zamjenu za proizvode ili usluge. Neki od tih programa mogu biti posebno prilagođeni studentima, nudeći dodatne beneficije ili veće bodovne vrijednosti za svaku kupnju.

Također, ne zaboravite na aplikacije i web stranice koje uspoređuju cijene. One mogu biti izuzetno korisne prilikom planiranja većih kupovina, omogućavajući vam da pronađete gdje se traženi proizvod ili usluga može nabaviti po najpovoljnijoj cijeni.

Primjenom ovih savjeta za štednju novca za studente, možete značajno smanjiti svoje dnevne troškove i time osloboditi više novca za štednju ili za troškove koji su vam važniji. Pametno korištenje studentskih popusta ne samo da će vam pomoći da ostanete unutar budžeta, već će vas i naučiti vrijednosti istraživanja i strateškog planiranja, što su vještine koje će vam koristiti i nakon studentskih dana.

Savjeti za štednju novca za studente: Planiranje obroka i kupovina hrane

Planiranje obroka i pametna kupovina hrane su nezaobilazni savjeti za štednju novca za studente. Organiziranjem tjednog jelovnika i pridržavanjem popisa za kupovinu, možete izbjeći impulzivnu kupnju i smanjiti otpad hrane. Krenite tako da odredite koje obroke želite jesti tijekom tjedna i napravite detaljan popis sastojaka koji su vam potrebni. Ovo ne samo da olakšava kupovinu, već i potiče raznovrsniju i zdraviju prehranu.

Kupujte u velikim supermarketima ili na tržnicama gdje cijene često mogu biti niže, a kvaliteta hrane bolja.

Iskoristite akcije i popuste na proizvode koji su blizu isteka roka trajanja, ali ih odmah upotrijebite ili zamrznite za kasnije. Također, kupovina većih pakiranja može biti isplativa, osobito za proizvode koji se ne kvare brzo, kao što su riža, tjestenina ili konzervirana hrana.

Kada je riječ o pripremi obroka, kuhanje većih količina i korištenje ostataka za sljedeći dan može uštedjeti vrijeme i novac. Ako imate pristup kuhinji, izbjegavajte često naručivanje hrane ili kupovinu gotovih obroka, jer to može biti znatno skuplje.

Ne zaboravite na mogućnosti koje pruža izgodnibarzikrediti.com gdje se mogu pronaći korisne informacije o financijskom planiranju i upravljanju budžetom, što uključuje i savjete za smanjenje troškova na hranu. Osim toga, stranica može ponuditi uvid u studentske kredite koji bi mogli pomoći u pokrivanju troškova života tijekom studija.

Primjenjujući ove savjeti za štednju novca za studente, možete značajno smanjiti svoje mjesečne izdatke za hranu. Planiranjem unaprijed i pametnim kupovanjem, možete osigurati da vaša prehrana bude ne samo ekonomična, već i uravnotežena i zdrava, što je od vitalnog značaja za održavanje energije potrebne za studiranje i svakodnevne aktivnosti.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.6 / 5 (483 ocjena)

Home » Savjeti za štednju novca za studente