Koji iznos trebate?

50 € 25000 €

Koji rok plaćanja želite?

15 Dana 18 Mjeseci
Planirano vrijeme isplate : Danas u 09:11
Ukupan iznos za vraćanje:

Nove korisnike ne tražimo platnu listu za iznose do 400 € na maksimalan rok do 30 dana!
Prednosti za stare (postojeće korisnike): nije potrebna verifikacija osobnih dokumenata, mogućnost odobrenja bez platne liste


PRIMJER KREDITA: Uz zatraženi iznos 1.000,00 EUR na period od 150 dana, ukupan iznos sa svim pripadajućim troškovima iznosi 1.021,20 EUR, uz EKS 8,90%, iznos Premije 21,20 EUR te iznos mjesečne rate 204,24 EUR (5 rata).Minimalni period otplate kredita: 90 dana. Maksimalni period otplate kredita: 540 dana. Najveća EKS (Efektivna kamatna stopa): 9,50%.
Procijenjeno vrijeme isplate je indikativno i ovisi o različitim faktorima, npr. imate li račun u istoj banci kao i vaš zajmodavac, da li ste odmah poslali svu potrebnu dokumentaciju i sl.

Sberbank kontakt

Sberbank kontakt

Na svim službenim web stranicama su navedeni kontakti za sve situacije  i sve vrste informacije koje vam kao stalnom klijentu mogu zatrebati. Svaki Sberbank kontakt je uvijek dostupan kontakt. Možete nas kontaktirati online, telefonom ili možete po informacije doći direktno u banku, svojem osobnom bankaru, a možete kontaktirati i službu za korisnike koja vam također može pomoći korisnim informacijama. Malen savjet, sve što možete obaviti telefonom ili online putem, štedi vaše vrijeme, jer ne morate ići u banku, čekati u redu i živcirati se. Iako većinu potrebnih informacija možete naći na svim web stranicama, ako nas trebate, možete do nas na više načina.

Informacije o kreditima – Sberbank kontakt

Naravno, najviše je pitanja o kreditima, ali prve informacije ćete naći na web stranicama za kredite. Kada proučite trenutne kreditne pakete koji su u ponudi i ipak se ne možete odlučiti i trebate dodatne informacije Sberbank kontakt sa kreditnim odjelom pomaže. To se često događa i kad na tržište pustimo nove kreditne pakete, sa nekim novim uvjetima, tada obično imate puno pitanje. Malen savjet: Ako predajete zahtjev za kredit, kontaktirajte svog osobnog bankara telefonom, online ili dogovorite savjetovanje uživo i raspravite sve nedoumice. Naravno, isti postupak vrijedi i za sva druga pitanja koja imate.  Sberbank kontakt je uvijek vama na usluzi.

Radno vrijeme – Sberbank kontakt

Radno vrijeme svake podružnice i svake poslovnice može biti promjenjivo zbog internih razloga, godišnjih doba (zimsko i ljetno radno vrijeme) ili nekih vanjskih okolnosti. Umjesto da dođete na zatvorena vrata banke i ljutite se, provjerite radno vrijeme kada se spremate u banku. Sberbank kontakt i služi tome da vam uštedi vrijeme, novac i živce. Službene Web stranice redovito ažuriraju sve promjene, pa i promjene radnog vremena, pa takvu informaciju potražite na stranicama svoje poslovnice ili telefonom. Ako imate više poslovnica Sberbank u svom gradu, provjerite sva radna vremena, pa otišite u drugu poslovnicu, ako vam je nešto hitno.

Korisnička podrška – Sberbank kontakt

Današnji način bilo kakvog ozbiljnog poslovanja je nezamisliv i skoro nemoguć bez korisničke podrške. Sberbank također svojim stalnim klijentima nudi korisničku pomoć za sva pitanja i informacije koje trebate. Korisnička podrška je prvi Sberbank kontakt i prva pomoć kada nešto trebate hitno. Ovom uslugom se trebate koristiti kada god trebate hitan savjet ili informaciju, jer je to besplatan broj za korisnike. Bilo da trebate savjet i informaciju ili imate prigovor ili reklamaciju, prvo zovite službu za korisnike, ona je vaš prvi Sberbank kontakt.

Pročitajte više o kreditima na našem Blogu!

Oglasnik krediti

Oglasnik krediti

Donedavno je potraga za kreditima zahtijevala puno vremena i strpljenja. Sada oglasnika kredita omogućuje brzu i lako pretragu raznovrsnih načina kreditiranja. Svatko može naći nešto što mu odgovara, ali pritom treba biti samokritičan. Naime, da biste...

Brzi krediti com

Brzi krediti com

Online bankarstvo promijenilo je način na koji gledamo kreditiranje. Trećina Hrvata aktivno se njime koristi, dok je u Europskoj uniji taj broj znatno veći. No to ne znači da građani Lijepe naše ne idu u dobro smjeru, dapače sve se više okreću online...

Kredit brzi

Kredit brzi

Kredit brzi Vrijeme je najdragocjenija valuta pa ne čudi što ga svi tako pomno čuvaju. Zbog užurbanog načina života pomno biramo kako ćemo i na koga ćemo trošiti svoje slobodno vrijeme. Ono s čime se svi slažu jest da ga nitko ne želi provesti u dugim...

         
Ocjena: 4.9 / 5 (265 ocjena)

Home » Sberbank kontakt